2777
2789
عنوان

پوشک شب و تا چند وقت ببندم ؟

1421 بازدید | 7 پست
سلام
ببخشید من 2هفته اس با پسرم کار میکنم که جیششو بگه تو طول روز اصلا پوشکش نمیکنم حتی مهمونی و بیرون هم که میریم پوشک نمیکنم جیششو میگه
هفته اول شبا تو خواب اصلا جیش نمیکرد اما دو شبه نزدیکای صبح خودشو خیس میکنه دیشب واسش پوشک بستم
چجوری میشه بفهمه که جیش شبشو هم بگه ؟؟؟؟
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …
منم همین مشکل رو دارم الان 6ماهی هست گرفتمش از پوشک
نصف شب گاهی نق نق میکنه وقتی جیش داره ولی یه ندرت هم پیش میاد جیش میکنه
شوهرم حساسه میگه ببندش البته پوشک کردن شب اصلا در روز مشکلی ایجاد کرده برام
سلام نینای عزیز بهترین راه اینه که شب حتما حتما قبل اینکه بخوابه ببری سرویس تا عادت کنه قبل خواب حتما بره. کم کم عادت میکنه مجبورش نکن. قبل اینکه بخوابه چند شب حتما ببر . مطمئن باش بعدش خودش همش میره
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جیگر مامان قبل خواب که حتما میرن دست شویی
ولی وقتی هی قبل خواب اب میخوان بخوردن که نمیشه کاریش کرد(انقدر بزرگ نشدن که قبول کنند نباید قبل خواب اب بخورن) اب هم بخورن دیگه جیش دارن نصف شب
حالا اگه مثل پسر من عشق هندونه باشن و اخر شب هندونه بخورن ببینید چی میشه
شب که قبل خواب حتما حتما میبرمش اما خودمونم که بزرگیم بعضی وقتا حدفاصل شب تا صبح چند بار بیدار میشیم میریم دسشویی اینا که بچه ان تازه بیشتر از ما میخوابن اگه ما هشت ساعت میخوابیم اونا 12ساعت خوابن خوب طبیعیه تو این 12 ساعت جیششون بگیره میخوام بدونم من باید بین این 12ساعت از خواب بیدارش کنم ببرمش دسشویی ؟؟؟؟ کی خودش به این شعور میرسه که بفهمه جیش داره بیدار شه منو بیدار کنه ؟
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …