سلام دوستان من برج ۱ رفتم دکتر سونو دادم دکتر بهم گف ک برج ۴ روز سوم پریودم برم دکتر ک بهم قرص بده برای بارداری من عکس سونو رو میزارم بهم توضیح بدید ک چی دیده تو سونو ک میخواد بهم قرص بده اصلا کلا سونوم خوبه یا بد؟؟ من متوجه نمیشم هر چی نگاه میکنم تورو خدا اگه میدونید بگید ممنون
خدا از زبونت بشنوه من چهار ساله ازدواج کردم بچه ندارم البته اینو بگم ۲۳ سالمه شوهرمم ۲۷ سالشه ولی خیلی بچه دوس داره فردا میخوام برم دکتر امروز منو برده بیرون یه عالمه گشتیم بعد بهم گف برو ب دکتر بگو بچه چند قلو هم بشه اشکال نداره تا ۵ قلو راه داریم اینقد خندیدم ولی دلم خیلی سوخت براش خوب اونم دوس داره پدر بشه دیگه خیلی استرس دارم
دکتر بهم دوفاستون داد ولی من به ماه بیشتر استفاده نکردم گفتم به دارو عادت ندم بدنمو..ولی عرق فراسیون اصل خوردم و پیازدرمانی هم کردم، خیلی قبل تر...حالا نمیدونم اینا موثر بوده یا نع
خدا از زبونت بشنوه من چهار ساله ازدواج کردم بچه ندارم البته اینو بگم ۲۳ سالمه شوهرمم ۲۷ سالشه ولی خی ...
عزیزم انشالله که هر دوتون طعم مامان و بابا شدن رو به زودی میچشین؛سنی هم که نداری ؛ خداروشکر سالمم هستین؛ واسه تخمکات هم با یکی دو دوره قرص حله؛اصلا فکرشم نکن