2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 49 پست
منم همین طور همیشه ۶ ماه ۶ ماه پریود نمیشدم یا میشدم لکه لکه بود البته اینم بگم وزنم بالا بود البته ...

فقط وزن کم کردن کافی نیست.ورزش کن مدام،چون گردش خونت موقع ورزش کردن و اون حرکات ورزشی به باردار شدن کمک میکنه،نیت فقط کم گردن وزن نیستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ب امید خدا ب زودی زود مامان میشی 

خدا از زبونت بشنوه من چهار ساله ازدواج کردم بچه ندارم البته اینو بگم ۲۳ سالمه شوهرمم ۲۷ سالشه ولی خیلی بچه دوس داره فردا میخوام برم دکتر امروز منو برده بیرون یه عالمه گشتیم بعد بهم گف برو ب دکتر بگو بچه چند قلو هم بشه اشکال نداره تا ۵ قلو راه داریم اینقد خندیدم ولی دلم خیلی سوخت براش خوب اونم دوس داره پدر بشه دیگه خیلی استرس دارم

فقط وزن کم کردن کافی نیست.ورزش کن مدام،چون گردش خونت موقع ورزش کردن و اون حرکات ورزشی به باردار شدن ...

اتفاقا میخوام برم باشگاه ولی شوهرم میگه امکان داره باردار شی میترسم واسه بچه خوب نباشه

دارو هم مصرف کردین؟

دکتر بهم دوفاستون داد ولی من به ماه بیشتر استفاده نکردم گفتم به  دارو عادت ندم بدنمو..ولی عرق فراسیون اصل خوردم و پیازدرمانی هم کردم، خیلی قبل تر...حالا نمیدونم  اینا موثر بوده یا نع

خدا از زبونت بشنوه من چهار ساله ازدواج کردم بچه ندارم البته اینو بگم ۲۳ سالمه شوهرمم ۲۷ سالشه ولی خی ...

عزیزم انشالله که هر دوتون طعم مامان و بابا شدن رو به زودی میچشین؛سنی هم که نداری ؛ خداروشکر سالمم هستین؛ واسه تخمکات هم با یکی دو دوره قرص حله؛اصلا فکرشم نکن

عزیزم انشالله که هر دوتون طعم مامان و بابا شدن رو به زودی میچشین؛سنی هم که نداری ؛ خداروشکر سالمم هس ...

ببخش ک خیلی سوال میکنم اخه اصلا اطلاعات ندارم منظورت از یکی دو دوره چند وقته ؟؟

ببخش ک خیلی سوال میکنم اخه اصلا اطلاعات ندارم منظورت از یکی دو دوره چند وقته ؟؟

عزیزم از شب سه پریودی ب مدت ۶ شب میخوری بعد میری واسه اقدام اگه خدایی نکرده اون ماه باردار نشدی مال بعدش