2777
2789
عنوان

مگه مریضین....😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست

اره بخدا نینی سایت پرشده از یه سری آدمای سرکوچه ای که خیلیاشون باوجودداشتن بچه،لاتی حرف میزنن مسخره میکنن عرعرمیخندن یعنی تصویر چند زن لات که شلوارکردی پوشیدن نشستن لب جوب میادجلوچشم آدم

بخدامن رفتم یه سایت مشابه خارجکی،اینقدبافرهنگ باهم تبادل معلومات میکردن اینقدبرای همدیگه ارزوی خوشبختی میکردن حظ کردم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره بخدا نینی سایت پرشده از یه سری آدمای سرکوچه ای که خیلیاشون باوجودداشتن بچه،لاتی حرف میزنن مسخره ...

دقیقا

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

یک تایپیکی دیشب بود خیلی زشت بود. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
نه عزیزم همه رو نمیگم خیلیا سنشون کمه ولی فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی روهم دارند

اونکه اره  ولی درستش نیست هی گزارش بزنن کسی نمیخواد خودش بره بیرون بچه بازی نیست که هی گزارشو توهین ب هم دیگه❤❤

خدایا بچهامو به خودت سپردم

اخه سن وسال کاربرا باهم فرق داره مثلاً ممکنه یه کاربر متاهل که شونزده سالشه با یه کاربرمتاهل که سی سالشه دعواش بشه و برعکس 

چون سن وسالمون باهم فرق داره  بحث و دعوا پیش میاد 

درکل نینی سایت فضای اعصاب خرد کنی پیداکرده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

باورتون میشه از وقتی اینجا اومدم شکننده شدم وآعصابم ضعیف شده؟

ولی  انگار یه نیرویی منو میکشونه میاره اینجا

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
باورتون میشه از وقتی اینجا اومدم شکننده شدم وآعصابم ضعیف شده؟ ولی  انگار یه نیرویی منو میکشونه ...

دقیقا

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

یه دلیل دیگه هم داره اونایی که سنشون پایینه ادم جرأت نميكنه باهاشون حرف بزنه انگار ان قدر مشکل دارن که حتی تحملِ خوبترین حرفا راهم ندارن 

اینا همه مشکلات اینجاهس 

اره بخدا نینی سایت پرشده از یه سری آدمای سرکوچه ای که خیلیاشون باوجودداشتن بچه،لاتی حرف میزنن مسخره ...

اینایی که میگی سنشون کمه

چیبود مگه

فحش های رکیک به هم می دادند.

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
ینی چی؟!!!!!

بخاطر لحنت گفتم. خیلی قاطعانه و سلبریتی طور بود. 

نه عزیزم همه رو نمیگم خیلیا سنشون کمه ولی فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی روهم دارند

قبلاً نینی سایت شرط سن داشت واسه ثبت نام واسه همین کم سن وسالا نمیومدن