2777
2789
عنوان

مگه مریضین....😐😐😐

299 بازدید | 31 پست

چی بهتون میرسه میاین تو تاپیکی که بهش علاقه ندارین بعدم گزارش میزنین میترکه 

مریضین برین روانپزشک 

برین شوک درمانی

برین بستری بشین 

مثلا کیف میکنین حال میکنین تاپیک میترکونید حس عملیات انتحاری بهتون دست میده برا کشیدن ضامن نارنجک

دستتون رو دکمه گزارشه حالتون هیچ خوب نیستا

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن سال پیش نی نی سایت یه عده ادم بافرهنگ بودن دورهم یه محیط صمیمی و دوستانه الان پرشده از بچه مچه که اینجا رابه را گزارش میزنن و توهین میکنن و بقیه رو به توپو تانک میبندن

چن سال پیش نی نی سایت یه عده ادم بافرهنگ بودن دورهم یه محیط صمیمی و دوستانه الان پرشده از بچه مچه که ...

تایپیک در مورد چی بود؟ 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

قبلا اینترنت دست قشر خاصی بود اینجا هم محیط دوستانه داشت حالا هر ننه قمری دستش یه گوشی و یه خطه از هر قشری با هرفرهنگی 

کافیه یه کلمه بگی ماست سفیده به رگبار میبندنت 

اینجا پرشده از بچه های دبیرستانی اه😡😡😡🤒🤒

چن سال پیش نی نی سایت یه عده ادم بافرهنگ بودن دورهم یه محیط صمیمی و دوستانه الان پرشده از بچه مچه که ...

الان شماهم داری توهین میکنی که به همه اونم که تازه اومدن ،نمیگم کارشون درسته کسی نمیتونه تو ی تایپیک باشه و خوشش نمیاد بره بیرون نه گزارش بزنه ،ولی شماهم توهین نکنیدجمع نبندید

خدایا بچهامو به خودت سپردم
الان شماهم داری توهین میکنی که به همه اونم که تازه اومدن ،نمیگم کارشون درسته کسی نمیتونه تو ی تایپیک ...

نه عزیزم همه رو نمیگم خیلیا سنشون کمه ولی فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی روهم دارند

قبلا اینترنت دست قشر خاصی بود اینجا هم محیط دوستانه داشت حالا هر ننه قمری دستش یه گوشی و یه خطه از ه ...

نکنه بهاره رهنمایی نمی گی.

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .