2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سم پاشی 

یا یه پماد زرد رنگی هست برا سوسکه اونو باید به شورت تیکه های کوچولو کوچولو بزاری تو آشپزخونه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

ما داشتیم خونمونو فروختیم بعد رفتیم خونه جدید تخماش تو وسایلامون مونده بود باز تولید مثل کردن و بهمون حمله کردن دوسری تمااااام اسبابمونو ریختیم بیرون حسابی شستیم گذاشتیم تو آفتاب بعد آشپزخونه رو شستیم بعدش سمپاشی کردیم وسایلو برگردوندیم داخل . دوساله از شر سوسک ریز راحت شدیم داخل کارتن و گوشه کنار و جاهای دنج و تاریک قایم میشدن اخرشب پیداشون میشد 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

من خودم اینجوری راحت شدم: 

اول کل خونه رو تمیز جارو برقی کشیدم مخصوصا آشپزخونه و زیر کابینت ها رو. بعد دو تا تیوب سم امحا از عطاری خریدم. سم امحا مثل خمیر میمونه و تیوبی هست. زیر یخچال کابینت لباسشویی پشت درها همه جا گلوله های کوچیک ازین سم گذاشتم. تو سه روز دیگه هیییییییچ اثری از سوسک ندیدم. الان دو ماه گذشته و هیچی نیست دیگه

ما داشتیم خونمونو فروختیم بعد رفتیم خونه جدید تخماش تو وسایلامون مونده بود باز تولید مثل کردن و بهمو ...

ما تو اين خونه ك بوديم نداشتيم،

داريم ميريم خونه جديد امروز ديدم تو كابينت هست

🌸عشقم همسرمه🌸