2777
2789
عنوان

دوره شکرگذاری

117 بازدید | 12 پست

سللام و شب بخیرررر

دوستان اینجا تا حالا کسی دوره های شکر گذاری رو گذرونده ؟؟؟

من چند وقت پیشا یه کانالی دیدم برای اقای شریفی مدرس این دوره ها خیلی جالبه و ارامش بخش

البته برای من بوده...

میخواستم ببینم دوستی تجربه دیگه ایی داره ؟ من ویس های رایگانش رو گوش کردم , کسی دوره ها رو شرکت کرده ؟ 

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اد کنید

اینجا نیست عزیز من کانالش رو داخل تلگ رام دارم

ولی واقعا باید بهش عمل کنید و انجام بدید... 

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
سلام من شرکت کردم وهنوزم ادامه میدم ذوساله

جدا ؟ چقدر خوووب راضی هستین ؟ جذب خوب داشتین ؟

@parvareshejazb این کانالشونه

البته کانال های زیادی هست این یکی از کانال هاشونه

اموزش هاشون رو اوایل کانال گذاشتن

@parvareshejazb این کانالشونه البته کانال های زیادی هست این یکی از کانال هاشونه اموزش هاشون رو اوا ...

من از همین خانم دکتر مجیدی راضیم کانالای دیگرو نمیرم حتی سمیناراشو شرکت میکنم کلاسای هزینه دارشو خیلی ارومم خداروشکر 

من از همین خانم دکتر مجیدی راضیم کانالای دیگرو نمیرم حتی سمیناراشو شرکت میکنم کلاسای هزینه دارشو خیل ...

چقدر خوب... اره واقعااا منم همینطور دوره های رایگانش رو من فعلا گوش میدم واقعااا خیلی خوبه ... خداخیرشون میده تو ابن دوره زمونه ک زنثگی هامون رو کردیم غر زدن... یادمون میارن با ارامش زندگی کنیم... ارامش جذب کنیم...