2777
2789
عنوان

اگ مردی ....

136 بازدید | 9 پست

وقتی از زن دور باشه خیلی ازش عصبی باشه چون خانوم کارای اشتباه زیااادی کرده.ولی وقتی بهش نزدیک بشه و از نزدیک همو ببینن سری از اون موضعش کوتاه بیاد و بگ گفته بودم ببینمت نمیتونم (.تصمیم گرفته بود یک هفته دور باشیم.) نظرتون راجب این مرد چیه و شخصیتش چجوریه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قابل اعتماده.ینی میتونم قول هزاردرصدبدم که جزبهتریناست خودم تجربشوداشتم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

من شبیه این آقام تا وقتی که شوهرم نیس میگم وقتی اومد اینکارو میکنم اینو بهش میگم😡😡ولی وقتی چشمم میوفته بهش همه چی یادم میره نیشم تا بناگوش باز میشه😩😩

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
من شبیه این آقام تا وقتی که شوهرم نیس میگم وقتی اومد اینکارو میکنم اینو بهش میگم😡😡ولی وقتی چشمم می ...

خب میشه بگی چرا اینجوری میکنی ینی وقتی دیدیش چرا همه چی یادت میره 

خب میشه بگی چرا اینجوری میکنی ینی وقتی دیدیش چرا همه چی یادت میره 

خب دوسش دارم دلم نمیخواد بینمون بحث و دلخوری پیش بیاد  وقتی که میبینمش ناخودآگاه خوبیاش پیش چشمم پررنگ تر میشه 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

ا‌دمها وقتی تنهان میشینن فکر میکنن. معمولا هم دلتنگی و دوری باعث احساس دلخوری میشه که باعث میشه فکر کنن حتما دوستشون ندارید که دور شدید ازش و با فکر کردن به طرف مقابل و دلخوریها همه اش یاد خاطرات بد میافتن و عصبانین. ولی با پیش هم برگشتن چون دلتنگی میره و محبت دوباره هست سریع فراموش میشه. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز