2777
2789
عنوان

آهای صاحب خونه جواب کرده ها همتون بیاین😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 52 پست
بیخود کرده الان که خونه راکده اجاره اومده پایین چند روز پیش تو ی سایت خوندم

خونه خودشه دلش میخواد

کاری نمیشه کرد

دوس داره میگه یه میلیارد،نمیخوای بلند شو

حالا ارزش خونه باشه هزار

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه قدر داریم به.عقب.برمیگردیم# کم کم مثل قدیم چند خانواده بایستی تو يه خونه زندگی کنیم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

وای چقدر بی وجدان..مستاجر ما ۳ ساله سالی ۵۰ هزار میزاریم رو کرایش امسال داره ۳۰۰ میده مهر ۳۵۰ میکنیمش پول پیشم ۳ میلیون گرفتیم خونمون ۱۲۰ متر ساختش حیاط و پارکینگم داره

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

هعععی

من ک هرجکیکیاخ  واسه اجاره مامانم اخ  و تف میکنه

میگ اینجام جاس

منم بهش گفتم ب مستاجر با پول ما ک ویلا نمیدن

غصه ام یکی دو تا نیست

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  

البته دوستان حساب کنید که قیمت ملک هم حدودا سه برابر شده. اون صاحبخونه وقتی قیمت ملکش بالای یه میلیارده نمیشه که اجاره بده ماهی پونصد

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
خونه خودشه دلش میخواد کاری نمیشه کرد دوس داره میگه یه میلیارد،نمیخوای بلند شو حالا ارزش خونه باشه ...

نمیشه که غیر معقول باشه باید طبق عرف باشه

البته بستگی به شرایط و موقعیت خونه هم داره

اما الان میدونم که وضعیت فروش و اجاره افت کرده باتوجه به نوسانات بازار

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
من خونمو اجاره دادم 6 میلیون پیش 700 کرایه تهران

بجون بچم ما یه خونه ویلایی 180متری تو شهرستان دادیم 35پیش ماهی 350

دوساله باهمین قیمت نشستن. یه پیرمرد پیرزن تنهان

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن