2777
2789
عنوان

لاغراش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 120 پست
خخخ میرقصم ومیخورم هنوزجواب نگرفتم🙄🙄فردامیرم دکترآخرین آزمایش وآخرین داروهادکترم گفته اینباربدنت و ...

ببین بعد هروعده غذایی ی لیوان شیر و ی قاشق جوونه گندم.بخور

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

بخاطر اینکه برای مثال میای میگی من امروز باید ۱۲۰۰ کالری بخورم و میای مثلا میگما یه کیک خامه ای میزنی بر بدن و میگی خوب فعلن ده کالری زدم در صورتی که اون کیک خودش چاق کنندست

دایی من دکتر تغذیع است و میگه بهترین کار اینه صبحانه مقوی پرانژی بخورید و ناهار کم و شام اصلن یا سبزیجات 

رژیم ابی و ... به جاهای دیگه اسیب میزنه و متاسفانه زنان مملکت نمیدونن یا میدونن و بی توجهن

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 
پس تو از من لاغرتری ولی راحت بخور. بذار هر چی دلشون میخاد بقیه بگن. من ول کردم دیگه شوخی های دیگران ...

هرچییییی میخورم انگاربدنم سوراخه😔

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
آره شدیدا پرخوری عصبی دارم دوروز مهارش کردم روز سوم نتونستم😪😥

وایییییی خداااااا😠😠😠😠😠خواهرررررم تو ک ریشه مشکلتو میدونی....میدونی عصبیه...دنبال دمنوشی؟؟؟؟؟خب ریشه رو درمان کن

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐

من چای سبز خیلی خوردم اثر نکرد😒

معجون لاغری هم هرکی هرچی میگفت میخوردم اثر نمیکرد😒😒

ولی کالری شماری میکنم گرسنه هم نمیمونم اذیت هم نمیشم آهسته آهسته کم میکنم راضی ام😁

یه هفته کالری شمردم یه کیلو کم‌کردم😌

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
بخاطر اینکه برای مثال میای میگی من امروز باید ۱۲۰۰ کالری بخورم و میای مثلا میگما یه کیک خامه ای میزن ...

میشه ازداییت راجب منم بپرسی؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
ببین بعد هروعده غذایی ی لیوان شیر و ی قاشق جوونه گندم.بخور

دوسه روزه اینکارومیکنم انشالا جواب بگیرم