2777
2789

سلام خانما 

کیا تا حالا تو زندگیشون شاهد معجزه بودن . 

معجزه واقعیییی وه از همه چیز و همه کس و همه جا در موندن و مشکلسون فقط به معجزه ی خدا بنده . اتفاق افتاده براتون؟؟

من خودم حامله نمیشم دکترا گفتن نمیشی . دیگه دنبالش نگردم . 

میخام بدونم معجزه وجود داره یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بیخیال باشی حامله میشی  ان شاالله بحق طفل شش ماهه امام حسین معجزشو با چشم خودت ببینی🙏

تورو خدا دعام کن . دیگه کلا از همه چی نا امید شدم . هربار خاستم بیخیال بشم یکی اومد و نیش زو و همه چیرو برام یاداوری کرد

بعله معجزه دیدم

با پسری دوست بودم 7سال توی بدترین شرایط بودم فهمیدم بهم خیانت میکنه دنیا روی سرم خراب شد دیگه فکرنمیکردم به کسی دل ببندم با اینکه جلوی مامانم اینا به خاطرش ایستادم ولی بی معرفت ترین پسر بود بعدشم کلی گریه کرد که پشیمونه ولی فایده نداشت

معجزه پیدا شدن شوهرم به روش سنتی دقیقا توی اون شرایط بود و اینکه میگفتم با وجود این پسر که الان گیر داده منو ببخش این خواستگاررمو دوس دارم ولی نمیشه

ولی مهجزه شد با اینکه فهمید ولی منو خواست همه چیز معجزه بود برام 

شوهرم معجزه هست برام 

مگه میشه نشی اینروزا اینقد علم پیشرفت کرده  که دیگه چیزی به اسم نازایی وجود نداره.دکترت رو عوص ...

من نه یاله دکتر ب دکتر میرم . ای وی اف کردم . یه مشکلیه که هرجا رفتم گفتن درمانی نداره . . پول جون یه ادمو خرج کردم . 

زیارت عاشورا نذر کن بخون یا حقشناسیش بخون تو نت بزن میاد زیارت عاشورا حقشناس حاجتای معجزه هم میده

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

من نه یاله دکتر ب دکتر میرم . ای وی اف کردم . یه مشکلیه که هرجا رفتم گفتن درمانی نداره . . پول جون ی ...

اخی عزیزم

چقد ناراحت شدم

دلت پاک باشه

هیچ چیز برای خدا امکان نامذیر نیست 

اگه بخواد و صلاحتون باشه میشه

اگه هم نشد مطمئن باش حکمتی توش هست

اخی عزیزم چقد ناراحت شدم دلت پاک باشه هیچ چیز برای خدا امکان نامذیر نیست  اگه بخواد و صلاحت ...

حکمتش ما خودش . چرا منو داره اتیش میزنه . بخدا گاهی شده ب وجودش . شک کردم . مگه چیه شوهرم هی داره بیخ گوشم اواز زن گرفتن میخونه . این چه حکمتیه😭😭😭😭😭😭