2777
2789

بعد تخمک کشی ممکنه هایپر بشی یعنی تخمدونات تحریک بیش از حد بشن و انتقالت بیفته دو ماه دیگه . جنین رو فریز میکنن .

تو این مدت باید تغذیه ی خوب داشته باشی. اگه مرغ ماهی چیزای سرد خواستی بخوری حتی شیر ، حتما باهاشون خرما بخور.

لبنیات هم کمتر بخور. طبعت رو متعادل کن. سرخ کردنی و فست فود رو به حداقل برسون. نوشابه و سوسیس و پفک هم قطع کن. هر شب با روغن سیاهدونه زیر شکمت و کمدت رو ماساژ بده

ان شاءالله انتقالت موفق باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد تخمک کشی ممکنه هایپر بشی یعنی تخمدونات تحریک بیش از حد بشن و انتقالت بیفته دو ماه دیگه . جنین رو ...

ممنون ولی دکتر یکی از گزینهاش خوردن دوغه🤔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بعد تخمک کشی ممکنه هایپر بشی یعنی تخمدونات تحریک بیش از حد بشن و انتقالت بیفته دو ماه دیگه . جنین رو ...

حتی بهم گفت نوشابه هم بخورم.کلا مایعات زیاد بخورم.ماشعیر و سفیده تخم مرغ و جایی و قهوه ازاینا زیاد بخورم

اگه تخمک کشی کردی و دکترت اینا رو پیشنهاد داده یعنی هایپر شدی و باید اونا رو بخوری تا زودتر هایپرت خوب شه. من رو سفیده ی تخم مرغ نمک تقریبا زیاد میریختم و میخوردم. دوغ شور هم خوبه. مایعات فرااااااووووون بخور. کمپوت آناناس و کمپوت گلابی هم زیاد بخور که یبوست نشی

اگه تخمک کشی کردی و دکترت اینا رو پیشنهاد داده یعنی هایپر شدی و باید اونا رو بخوری تا زودتر هایپرت خ ...

پس هدفش دوغ شور بوده .به نظرت غذای گوشتی میشه خورد؟به غیر از ماهی و مرغ

پس هدفش دوغ شور بوده .به نظرت غذای گوشتی میشه خورد؟به غیر از ماهی و مرغ

حالا این ی هفته رو نخور تا هایپرت خوب شه سینه ی مرغ و سفیده ی آب پز و اینا بخور تا هفته های بعد گوشت بخور

حالا این ی هفته رو نخور تا هایپرت خوب شه سینه ی مرغ و سفیده ی آب پز و اینا بخور تا هفته های بعد گوشت ...

اوکی.ممنون عزیزم😍🌹😘