2789
عنوان

وسایل شخصی

374 بازدید | 16 پست

خانما من شوهرم از وسایل شخصیم استفاده میکنم بهشم یه چندباری گفتم بهش بر میخوره میگه مگه بدت میاد زن و شوهر این حرفارو ندارن. اخه حوله حمام لیف و مسواک و شانه شخصیه دیگه. گاهی وقتا از نسواکم استفاده میکنه خیلی تمیزه هر شب مسواک و نخ دندون و اب نمک استفاده میکنه ولی من دوس ندارم دیگه. اخه تو خونشونم هر وقت میریم برا شش نفر دو لیوان سر سفره است یا دو تا پیاله ماست یا دو تا استکان چایی. ولی من تو خونه بابام همه لیف و حوله و مسواک جداگونه داشتیم یا سر سفره همه یه پیاله ماست یه لیوان و بشقاب جدا داریم. به نظرتون من اشتباه میکنم وسواس دارم یا شوهرم اینا اشتباه میکنن. شما چجوری هستید؟ حالا از لیوان شوهرم بدم نمیاد استفاده کنم ولی خونوادش رو بدم میاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاد همسر خواهرشوهرم افتادم 

میگفت چرا من هرچی شورت درمیارم اینجا غیب میشه؟ 

و سکوووت عمیق پدرشوهرم 😁😁😁🤭🤭

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

من حساسم یبار برادرشوهرم گفت ما مجردی شوهرت هموهم میپوشیدیم حالم بهم خورد الان هم گاهی میریم خونه مادرشوهر میبینم زیرپوش یا جوراب داداششو اورده هرچی هم میگم زیربار نمیره میگه ازخودمه

یا رب العالمین
نظرم اینه که حوله حمام لیف و مسواک و شانه شخصی هستن و ازش پول بگیرید و دوتاش کنید و بگید من مشکل پید ...

همه رو دو تا داریم ولی از خودم رو که قایم کنم بهش بر میخوره میگه از من بدت میاد