2777
2789
عنوان

کار در خانه

907 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من میخوام یه کار خونگی برای خودم راه بندازم مثلا میخوام کالباس و سوسیس خونگی درست کنم و اینترنتی بفروشم بنظرتون فروش داره کسی اطمینان میکنه ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم بنظرتون باید از کجا شروع کنم چه کارای انجام بدم کسی هست راهنماییم کنه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من مثل پیراشکی و....بیشتر برد داره.یا سبزی من میشناسم یه جاییو انقدر کارش گرفته سبزی پاک کرده میفروشه یاسبزی قرمه سبزی خورد کرده لوبیا سبز و نخود فرنگی پلک کرده

دلتون بی غم🌹

من که تا تجربه نداشتم.

یه مقدار درست کن و بفروش به دوستات و اشناهات،مزه و کیفیت و قیمتش خوب باشه مشتریات زیاد میشه.

تبلیغات تو کانال تللگرام شهرتون و...هم انجام بده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه سری همسایه ما از شهرشون گردو و نخود و لوبیا و...و ترشی و خیارشور و...اورد،همه رو فروخت به در و همسايه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اخه تو این شهر بنظرم پول جای این چیزا نمیدن سبزی پاک کردن این چیزا😕من وقت ازاد زیاد دارم و تو این ش ...

خوب کم کم باید روابطتو با دیگران زیاد کنی،برو تو مجالس روضه خونی یا گروههای ورزشی یا ...یا ارایشگاه که میری با چند نفر اشنا شو که بتونی خدماتتو عرضه کنی.

اول باید با چند نفر اشنا بشی که بتونی بهشون بفروشی،اونا هم به دوستان و اشناهاشون معرفیت میکنن