اگر به انتخابت مطمئنی و میدونی فردا روزی بابت این به مشکلی بر نمیخورید و تمام جوانب کار رو در نظر گرفتی مادرش رو میشه راضی کرد، اما سعی کن بیشتر خود اون با مادرش حرف بزنه خودت رو زیاد قاطی این نکنی بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط این نیست کار نداره پول نداره خونه نداره هیچی آسو پاس مادرشم ز اون خطرناکا
خب اگر مرد با جنمی باشه مشکل پول میشه حل کرد، اما مادرش با این تفاسیر خیلی توی زندگی دخالت کنه و از نظر روح و روان تحت تاثیر بزارت این رو حتما در نظر بگیر چون هر چقدر هم مستقل باشه پسر همون مادره
مستقل چی گفته میبرمت دهات پیش مادرم زندگی کنی من که پول ندارم پکل تو جیبیمو از نه نم میگیرم
به نظر من تحت هیچ شرایطی قبول نکن، این مادر و زندگی پیش آون یعنی نهایت دخالت ، و این که نمی خواد کاری کنه تو توی شرایط مساعد زندگی کنی و میخواد ببرت آنجا و جیره خور مادرش شه، قبول نکن بنظرم باز صلاح خودته
توی شرایط جامعه کنونی نباید بر اساس احتمالات حرف زد و تصمیم گرفت، و احساسات هم جز احتمالات که شاید به بار بیشینه شاید هم کاملا مخالف آون بشه، ازدواج چیزی نیست که بخوای روی احساسات تصمیم بگیری دوست داشتن مهمه اما منطق اصل تره، سعی کن با عقل و منطق ات تصمیم بگیری که فردا روزی پشیمون نشی و حسرت امروز رو بخوری