2777
2789
عنوان

ای خدا خسته شدم اه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 27 پست
تو خونه نمیتونی کار کنی؟ سبزی پاک کنی، خورد کنی، پیاز داغ، مربا، لواشک ، نخود لوبیا .... الان خانما ...

تازه عروسم همین چیزا رو مامانم واسم درست میکنه بلد نیستم دنبال کار میگردم ولی بدبختی پیدا نمیشه که

از عروسی مون تا الان یکسال میگذره هنوز یه عالمه قسط داریم قسط خونمون هم هست😔 خسته شدم دیگه بخدا

برو شکر کن خونه داری که قسطاشو میدی...ما چی...نه خونه ای نه ماشینی...تازه چندسال هم از عروسیمون میگذره...همش میگم صبرکن روزای خوب تو هم میاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو شکر کن خونه داری که قسطاشو میدی...ما چی...نه خونه ای نه ماشینی...تازه چندسال هم از عروسیمون میگذ ...

انشالله شما هم صاحبخونه بشین اره خداروشکر میکنم ولی خب واقعا خیلی سختی داریم می کشیم آخر ماه هیچی به خودمون نمیرسه

منم اینطورم اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی رفتم خرید دلم پوسید بخدا الانم که میخوایم خونمونو تعمیر کنی ...

من خیلی دلم میخواد یه ماشین بخریم یکم برم بیرون آخه اینجا غریبم ولی حتی ۱۰ ت هم پس انداز نداریم