2821
2789
عنوان

۲ روزه قهرم

258 بازدید | 17 پست

سلام

دو روز پیش به عشقم هی پیام میدادم اما سین نمیکرد انلاین میشد اما سین نمیکردبعد اومد توی واتس اپ تغییر وضعیت گذاشت که

بی بهانه مینویسم میخواستم زیبا ترین کلام را برایت بنویسم اما پنداشتم ساده نوشتن همچون ساده زیستن بهتر است 

تولدتون مبارک

منم کم کم صدام دراومد هرچی از دهنم دراومد نوشتم براشش حس کردم برای دختر نوشته

گفتم از صبح انلاین میشی پیامای منووو سین نمیکنی الان اومده تغییر وضعیت میزاری من خرممم و فلان..بعد هی گفتم گفتم ...اخرش گفت تموم شد؟؟؟

منم گفتم مگه تولد شما تموم شده؟؟ با عصبانیت 

اونم گفت تولد استادم بودو...مرد هستش..

بعد بلافاصله عوضش کردو..زیر پیامش نوشت تقدیم به استادم و..

منم بهش گفتم اصلااا برات اهمیت ندارمو فلان..

بهش گفتم هرزه و...

اونم گفت باشه من هرزم به درد تو نمیخورم مسدود میکنم

اما نکرد

منم حرفامو براش نوشتم گفتم از صبح منتظر پیام اقااا هستم حالا تغییر وضعیت میزاره نمیگه من خر کیمو....صبح تغییر وضعیت گذاشت یه گل زیرش نوشت تقدیم به هر عزیزی که میبینه صبحتون بخیر

الانم دو روزه هیچ حرفی نزدیم

چیکار کنم 

اعصابمم خورده

دیگه  خودتو سبک نکن بیشتر از این تا خودش پیام بده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عشق  

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

ببین همیشه سعی کن بالخن توهین امیزصحبت نکنی باهاش چون خودم تجربه کردم پیش اومده میگم بهت. این کاراجواب نمیده فقط بامداراکردن .مثلا میتونستی بگی عزیزم ازصبح هرچی پیام میدم خبری نی ازتت اگه ازچیزی ناراحتی مشکلی داری بگو حلش کنیم چون باریختن توخودت چیزی درست نمیهش .اگرم مشکلی نی چراجواب پیاممونمیدی خومنم ادمم دوست دارم باعشقم صحبت کنم ازاین جوز حرفا

♡،ـــاللـٰهُم عَجِْل لِوَلــیـــِڪْٰ الفَرَجْٓ،ـــ♡

چرا اعصاب خودتو خرد میکنی؟ تو هم مثل اون ریلکس آن شو بهش پ نده تا خودش بفهمه رفتارش درست نبوده. منت کشی کردی بهش گله شکایت کردی فکر کرده خبریه.هرچی بی محلی کنی الان ارزشت بالاتر میره

محل نده تا خودش عذرخواهی کنه.ولی یه کم تند رفتی!دلیل نداشت بگی هرزه.نذار حرمتتون بشکنه

محل نده بدتره چون اولا ایشون مقصربوده دومنم غرورمردبیشترازی زنه زنا احساساتی تزن میتونه ایشون ی زمینهای فراهم کنه باپیامک ک دوباره باهم بتونن خوب باشن 

♡،ـــاللـٰهُم عَجِْل لِوَلــیـــِڪْٰ الفَرَجْٓ،ـــ♡
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز