2777
2789
عنوان

دلم دعوتی میخواد...

410 بازدید | 41 پست

دلم میخواد ی نفر خصوصی دعوتم کنه.منو شوهرم رو...بخصوص از طرف خانواده خودم.من خانوادام وضع مالی خوبی ندارن.سختشونه بخوان مهمونی بدن.پدرم فوت شده ومادرم وخواهرم بابرادرکوچیکم زندگی میکنن.خواهر متاهل دارم ولی اونام اینقدر گیررررن.بازم اوضاعشون دراون حد نیس.دوتاداداش دیگه دارم ک بازم اصلا اهل دعوت واین چیزا نیستن.همیشه هم میگن ما(خواهراوبرادرا)زیادیم یکیو دهوت کنی اون یکی ناراحت میشه.ولی من میگم هرمدت ی خانواده رو ادم دعوت کنه.چی میشه اخه(الان ک همه چی افتضاح گرونه.وقتی ارزو بود هم هیچ خبری نبود)خیلی غصه میخورم از اینکه خانوادم هیچ کاری واسه ما دختراشون نمیکنن.شوهرم همیشه مینه چرا هیچکس هیچوقت دعوتمون نمیکنه؟جس میکنم منظورش ب خانوادمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این گرونیا چ توقعی داری اخه..حتما ک نباید دعوت کنن خودتون برید سربزنید مگه حتما باید از شام برید.

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
خانواده خودشم دعوت خصوصی کم دارن ولی خیلی دورهم جمع میشن.دورهمیاشون زیاده.اما من خانوادم هیچ

پیشنهاد بده به خانواده ت،آخر هفته هر کی هرچی تو خونه خودش می پزه،برداره بیاره خونه مامان شما،که به کسی فشار نیاد  

شما چی خانوادت رو دعوت میکنی؟؟؟

من چون باخانواده همسرم تو یه خونه مشترک زندگی میکنم نه دعوت رسمی نمیکنم.چون اینجا هیچی دست من نیس ولی همیشه اصرارشون میکنم گه بیان همیییییشه وشده هرچند ماه یکلار بیان ومن نگهشون دارم برایه وعده