2777
2789
عنوان

اولین پریودی

186 بازدید | 14 پست

سی و نه روز پیش سقط هیجده هفته کردم بعد سی روز یعنی نه روز پیش پریود شدم ولی من که قبلا بعد یه هفته پاک پاک میشدم الان با گذشت نه روز مثل روز اول خونریزی شدید دارم جوری که هر سه چهارساعت باید عوض کنم وگرنه لباسم کثیف میشه...

میدونین علتش چیه؟کسی تا الان تجربه کرده

بقايا نداري؟ سونو رفتي؟

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
بقايا نداري؟ سونو رفتي؟

نمیدونم قبلا به دکترم گفتم گفت لازم نیست بری مگر اینکه مشکل خاصی باشه مثلا خونریزی شدید...ولی تا قبل این همش لکه بینی داشتم حالا پریود شدم خونریزیم خیلی زیاده مثل روز اول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سونوگرافي. احتمالن بقايا داري. كورتاژ مگه نشدي؟

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
نمیدونم قبلا به دکترم گفتم گفت لازم نیست بری مگر اینکه مشکل خاصی باشه مثلا خونریزی شدید...ولی تا قبل ...

سلام عزیزم من جای شما بودم میرفتم یه سونو میدادم

منم حدود دوماه سقط کردم و ساکشن شدم تو این دوماه چهار بار سونو شدم بخاطر این ک لکه بینیم قطع نمیشد 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
نمیدونم قبلا به دکترم گفتم گفت لازم نیست بری مگر اینکه مشکل خاصی باشه مثلا خونریزی شدید...ولی تا قبل ...

گلم چجوری کل کیسه آب با هم اومد بیرون؟تو ۱۸ هفته بچه بزرگه که 

سلام عزیزم من جای شما بودم میرفتم یه سونو میدادم منم حدود دوماه سقط کردم و ساکشن شدم تو این دوماه چ ...

ساکشن چی هست؟؟؟درد داره؟؟؟ میترسم😩من کورتاژم نشدم دکترم بهم دارو و اینا داد که کیسه آبم کلا بیاد پایین و نیاز به کورتاژ نباشه

ساکشن چی هست؟؟؟درد داره؟؟؟ میترسم😩من کورتاژم نشدم دکترم بهم دارو و اینا داد که کیسه آبم کلا بیاد پا ...

من اون شبی ک نی نیم سقط شد فرداش سونو دادم ک بقایا داشتم و ساکشن شدم ...ساکشن یه وسیله ایه مثل جارو برقی ک بقایا رو میکشه بیرون 

با بیهوشی انجام شد درد نداشتم

گلم چجوری کل کیسه آب با هم اومد بیرون؟تو ۱۸ هفته بچه بزرگه که 

نمیدونم قبلش یه درد خیلی زیاد مثل درد زایمان داشتم بعد یه دفعه دیدم یه چیزی اومد بیرون ازم حدودا اندازه ی یه کیسه فریزر که تا سه چهارمش آبه بود...اومد بیرون و دکترم که دید گفت کیسه آبشه...

ساکشن چی هست؟؟؟درد داره؟؟؟ میترسم😩من کورتاژم نشدم دکترم بهم دارو و اینا داد که کیسه آبم کلا بیاد پا ...

آخه چجوری اون همه از و   ا   ژ  ن اومد بیرون

برا من  کیسه آبم پاره شد بعد جنین اومد و بعد جفت

اخه دکترم همش به ماماها تاکید میکرد مراقب باشن کیسه آبمو پاره نکنن

گلم محض اطمینان خاطرت حتما یه سونو برو 

من بعد سقطم تخمدان چپم کیست دراورده  و دارو مصرف میکنم

شما هم برو ک از بابت سلامت رحم و تخمدانت خیالت راحت باشه