سی و نه روز پیش سقط هیجده هفته کردم بعد سی روز یعنی نه روز پیش پریود شدم ولی من که قبلا بعد یه هفته پاک پاک میشدم الان با گذشت نه روز مثل روز اول خونریزی شدید دارم جوری که هر سه چهارساعت باید عوض کنم وگرنه لباسم کثیف میشه...
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
نمیدونم قبلا به دکترم گفتم گفت لازم نیست بری مگر اینکه مشکل خاصی باشه مثلا خونریزی شدید...ولی تا قبل این همش لکه بینی داشتم حالا پریود شدم خونریزیم خیلی زیاده مثل روز اول
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو سونوگرافي. احتمالن بقايا داري. كورتاژ مگه نشدي؟
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
گلم چجوری کل کیسه آب با هم اومد بیرون؟تو ۱۸ هفته بچه بزرگه که
نمیدونم قبلش یه درد خیلی زیاد مثل درد زایمان داشتم بعد یه دفعه دیدم یه چیزی اومد بیرون ازم حدودا اندازه ی یه کیسه فریزر که تا سه چهارمش آبه بود...اومد بیرون و دکترم که دید گفت کیسه آبشه...