سلام ...من از فروردین ماه ب مدت خیلی طولانی عفونت گلو و گوش داشتم ..گاهی اوقات هم دندون درد اصلا ب دندون دردم توجه نمیکردم و فقط دکتر گوش و حلق بینی رفتم هر سریم ک میرفتم دکتر فقط تجویزشون آنتی بیوتیک بود 😣خلاصه تو این ۳ ماه کلی آنتی بیوتیک خوردم و داغون بودم فک میکردم لوزهام نیاز ب عمل داره یا مشکل از گوش و گلومه نظر دکترم همینا بود ولی مشکل از دندونای عقلم بود ک باعث شده بود گلو و گوشمم عفونت کنه ...۴ تاش پوسیده شده بود دیروز رفتم ۴ تاشو کشیدم امروز بعد از ۳ ماه اولین روزیه ک سالم از خواب بیدار شدم ...شماهم بنظرم همرو بکشید ک ب دندونای دیگم آسیب نزنه
سلام دوستان میخوام براپسر خواهرم که 4سالشه عمل قلب باز داره و دکتر گفته ریسکش بالاست امروزصبح چله حدیث کسا بگیرم.. الان اتاق عمله .انشالله عزیزانتون علی الخصوص بچه ها صحیح وسلامت باشن هر کس میخونه اعلام کنه ممنون..
اصلا نترس من ک براحتی کشیدم ن موقع کشیدنش ن الان ک دوروزه میگذره هیچ دردی ندارم تازه بخیه هم زده ..ح ...
پس چیه میگن نهفته باشه بیهوش میکنن لثه رو برش میزنن؟ دست خودم نیس که برم هنوز دکترم نگفته کی انجام میدم فقد گفته بود اول باید جراحی بشه تا بتونم ارتودنسی کنم فعلا دندونای بالامو ارتودنسی کرده
حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃