2777
2789
عنوان

دندان عقل

590 بازدید | 23 پست

سلام ...من از فروردین ماه ب مدت خیلی طولانی عفونت گلو و گوش داشتم ..گاهی اوقات هم دندون درد اصلا ب دندون دردم توجه نمیکردم و فقط دکتر گوش و حلق بینی رفتم هر سریم ک میرفتم دکتر فقط  تجویزشون آنتی بیوتیک بود 😣خلاصه تو این ۳ ماه کلی آنتی بیوتیک خوردم و داغون بودم فک میکردم لوزهام نیاز ب عمل داره یا مشکل از گوش و گلومه نظر دکترم همینا بود  ولی مشکل از دندونای عقلم بود ک باعث شده بود گلو و گوشمم عفونت کنه ...۴ تاش پوسیده شده بود دیروز رفتم ۴ تاشو کشیدم امروز بعد از ۳ ماه اولین روزیه ک سالم از خواب بیدار شدم ...شماهم بنظرم همرو بکشید ک ب دندونای دیگم آسیب نزنه

سلام دوستان میخوام براپسر خواهرم که 4سالشه عمل قلب باز داره و دکتر گفته ریسکش بالاست امروزصبح چله حدیث کسا بگیرم.. الان اتاق عمله .انشالله عزیزانتون علی الخصوص بچه ها صحیح وسلامت باشن هر کس میخونه اعلام کنه ممنون.. 

سلام دوستان میخوام براپسر خواهرم که 4سالشه عمل قلب باز داره و دکتر گفته ریسکش بالاست امروزصبح چله حد ...

عزیزم من تو فامیل دیدم بچه های ک تو همین سن عمل کردن و الان ۲۳.۴ سالشونه و بخوبی دارن زندگی نیکنن نگران نباش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که دندون عقل نهفته دارم باید جراحی بشه 😣

اصلا نترس من ک براحتی کشیدم ن موقع کشیدنش ن الان ک دوروزه میگذره هیچ دردی ندارم تازه بخیه هم زده ..حتما برو بکش 

اصلا نترس من ک براحتی کشیدم ن موقع کشیدنش ن الان ک دوروزه میگذره هیچ دردی ندارم تازه بخیه هم زده ..ح ...

پس چیه میگن نهفته باشه بیهوش میکنن لثه رو برش میزنن؟ دست خودم نیس که برم هنوز دکترم نگفته کی انجام میدم فقد گفته بود اول باید جراحی بشه تا بتونم ارتودنسی کنم فعلا دندونای بالامو ارتودنسی کرده

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
سلام دوستان میخوام براپسر خواهرم که 4سالشه عمل قلب باز داره و دکتر گفته ریسکش بالاست امروزصبح چله حد ...

سلام عزیزم عملش چطور بود؟

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
سلام 6 ساعت اتاق عمل بوده الان اوردنش آی سی یو  دکترش گفته آی سی یوش هم مهمه ...ممنون که دعا ک ...

مرسی گلم انشاالله بخیر میگذره ب خدا توکل کن🌸🌸🙏

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
منم باید دندون عقلمو بکشم ،آخه کج درومدن  ،مشکلم اینجاس از درد و خونریزیش میترسم ، تا حالا دندو ...

عزیزم اصلا درد نداره اگه دکترت خوب باشه و کامل بی حس کنه ...و من اومدم خونه دیده خونریزی نداشتم و درد

پس چیه میگن نهفته باشه بیهوش میکنن لثه رو برش میزنن؟ دست خودم نیس که برم هنوز دکترم نگفته کی انجام م ...

من دوتا پایینو جراحی کردم اصلا درد نداشت ...دوتای بالا هم نیاز ب جراحی نداشت فقط کامل بیحس کرد دکترم

من دوتا پایینو جراحی کردم اصلا درد نداشت ...دوتای بالا هم نیاز ب جراحی نداشت فقط کامل بیحس کرد دکترم

همون لحظه که درد نداره بعدش رو میگم بعدش درد نداره؟

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃