2821
2789
عنوان

درمان اگزما

273 بازدید | 9 پست

من خودم اگزما داشتم و دارم. هر دکتری رفتم بهتر نشدم با اینکه داروهای گرونی هم می‌گرفتم  حتی از عطاریها هم داروهایی می‌گرفتم که اصلا جوابی نگرفتم. خارش شدید دستمام و ترک خوردگیهاش خیلی حالمو بد میکرد. تا اینکه یکی از آشناهامون یه پماد و یه کرم بهم معرفی کرد. پماد بتامتازون ۰/۱ و کرم ثمین. روزی دوبار از پماد میزنم و دستمامو با کرم مرطوب نگه میدارم. بعد از دو روز خوبه خوب شد حتی جای ترک ها هم خوب شد و اصلا از خارش خبری نبود. اگزما هیچ درمانی نداره فقط باید جلو پیشرفتشو بگیریم و توقفش کنیم اونم فقط با رعایت کردن. برای انجام هرکاری اول دستکش نخی بپوشید. خواستم تجربمو در اختیارتون بذارم تا به همه عزیزانی ک مثه من اگزما دارن کمکی کرده باشم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گاهی وقتا ب دستت حنا بزن بزار پلاستیک تا صبح 

خیلی خوبه هاا 

من ب صورتم میزنم دیگه تا چند وقت خبری از اگزما نیس 

حنا رنگی

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
بصورتت حنا میزنی؟ 😲 صورتت رنگی نمیشه

نه تا بیس دیقه میزارم  رنگش خیلی کمه ی روزه میره 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
بصورتت حنا میزنی؟ 😲 صورتت رنگی نمیشه

حنا رو با ماست بزاین اصلا رنگی نمی شه و برای ضخامت پوست و اگزما موثره 

ولی من اگزمای شدید داشتم کلی دکتر فتم آخرش به این نتیجه رسیدم که هیچ وقت خوب نمیشه فقط باید کنترلش  کنی

یعنی مواد آلرژی زا دوری کنی و پماد بزنی من دوساله از یه عطاری پمادپیگیرم میزنم  اویل هر شب میزدم ولی العان دیگه هر دوسه روز یه بار میزنم خدا رو شکر کنارلش کردم صد در صد خوب شده ولی 

عطاریه میگه باید چند وقت یکبار بزنی تا برنگرده ولی خیلی راصیم  خیلی مواقع آدم روش نمیشد دامن کوتاه بپوشه  یا جدیدا زده بود صورتم قرنز میشد خدا رو شکر خوب شدم

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  اگر خواستین م یتومید ازشون مشاوره بگیرید و سفارش بدین 

ولی خواهش میکنم بیتامتازول و کورتن نزینید من زدم بیماریم بدتر شد شما نزیند 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز