2777
2789
عنوان

بچه ی گوگولی مگولی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 43 پست
اگه شرایطتون جوره اقدام کنید بچه نمکه زندگیه دوستم😍

والا هرچی مشکلات تو این نی نی سایت خوندم بعد از بچه بوده معمولا سرد میشن نسبت ب هم بعد از بچه منم واقعا متنفر شدم از بچه اوردن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نق نقو ک همه بچه ها هستن . تا ی سنیه.. بعدش خوب میشن و اروم . پسرمنم خیلی اذیتم میکرد . من اصلا بچه ...

خدا نگهشون داره برات عزیزم 

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
شما خودت با خواهر برادی که ۷.۸ سال باخودت فاصله داری راحت تری یا اونکه یکی دو ساله.باید به فکر آینده ...

من و برادرم اختلاف سنيمون ٩ساله

هم خودمون هم مادرم خيلي هم راضي هستيم و رابطمون هم عاليه

نميخاي تفريح كني يكم به خودت برسي؟

چرا والا به شدت میخوام هزار تا کلاس که دلم میخواد برم و باشگاه ویه مسافرت ترتمیز ووووو

ولی میگم یه دوسه سال بندازمشون عقب بعد از اون دیگه راحت راحت پرروعم میدونم خودمم

خدا نگهشون داره برات عزیزم 

مررسی عزیزم . همچنین گل پسرتو

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من و برادرم اختلاف سنيمون ٩ساله هم خودمون هم مادرم خيلي هم راضي هستيم و رابطمون هم عاليه

من و داداشم ۳ سال خوبیم جوریم باهم

پسرای من دو سال فاصله دارن به هیچکی توصیه نمی کنم بزار پنج سال فاصله داشته باشن ،من الان به درس و مشقشونم نمی تونم برسم😟

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
من و داداشم ۳ سال خوبیم جوریم باهم

تو و داداست واسه قدیمید 

الان بچه ها ادمو دیوونه میکنن 

بزار پنج سال فاصله داشته باشن اقلا 

کوچیکه بچگیشو بگنه بعد یکی دیگه بیار

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
نمیدونم چه کرمیه عاشق بچم همش میشینم با خودم میگم الان دومیم بیارم بعدازاون دیگه بزرگ شن راحتم از ی ...

دوستم منم فکر شما رو میکردم و بچه دوم رو با اختلاف سن ۷ سال از بچه اول اوردم و الان میبینم با فاصله کم بهتره،،، شاید سختی بزرگ کردنشون سخت باشه ولی بقول شما وقتی بزرگ شن راحت میشی.

وگرنه بعد از چند سال دوباره همون آش و همون کاسه برا بزرگ کردنشونه و مضاف بر اینکه سن که بالا میره هم بارداری سخت تر و پر مخاطره تر میشه و هم حوصله بچه داری کمتر.  

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸