2777
2789
عنوان

بچه ی گوگولی مگولی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 43 پست
هرچی فاصلشون کمتر باشه بهتره میتونن باهم هم بازی بشن.من سه تا دارم بین اول و دومی ۴ سال اختلافه ولی ...

خدا حفظشون کنه عزیزم میشه بپرسم خودتون چند ساله اید بعد اذیتتون نمیکنن؟

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

اقدام کن بیار یه هووو سختی بکش . ازونور ۲۵ سالت که شد . راحت راحتی بچه هاتم بزرگ میشن زوود. الان بیاری خیلی بهتره . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلیا معتقدن وقتی بچه رفت مدرسه یکی دیگه بیارن اما واقعا این  دیدگاه درستی نیست چون اون زمان مادر باید بیشترین توجهش به بچه تازه مدرسه رفتش باشه . ببرش مدرسه بیارش تو درساش کمکش کنه که مسئله خیلی مهمیه حواسش به خورد و خوراکش باشه 

اما با وجود نوزاد همه حواس مادر میره سمت بچه کوچیکتر.

اقدام کن بیار یه هووو سختی بکش . ازونور ۲۵ سالت که شد . راحت راحتی بچه هاتم بزرگ میشن زوود. الان بیا ...

مرسی چقدر نظرات مثبتو دوست دارم بیشتر 

راستی من پسرمم یکمم نق نقوعه مامانم میگه جفت بشن خوب میشه نظر شما چیه

موافقه مثل خوودم دودل

من و شوهرمم همینیم دودلیم همش ک این ماهم پشیمون شدیم راحت داریم زندگیمونو میکنیم خخخخ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
خیلیا معتقدن وقتی بچه رفت مدرسه یکی دیگه بیارن اما واقعا این  دیدگاه درستی نیست چون اون زمان ما ...

از این دید بهش فکر نکرده بودم کاملا حق باشماس

خدا حفظشون کنه عزیزم میشه بپرسم خودتون چند ساله اید بعد اذیتتون نمیکنن؟

خودم ۳۰ هستم بچه اولم و ۲۳ سالگی آوردم.نه اصلا اذیت نمیکنن دوتا اولیا دردسرشون بیشتره چون بزرگه به کوچیکه حسادت میکنه اما دوتا کوچیکا درکی از حسادت ندارن.تازه هرچی دارن به هم دیگه میدن

😎😎😎
من و شوهرمم همینیم دودلیم همش ک این ماهم پشیمون شدیم راحت داریم زندگیمونو میکنیم خخخخ 

برا اولی یه دومی مام همینطوریم خخ

خودم ۳۰ هستم بچه اولم و ۲۳ سالگی آوردم.نه اصلا اذیت نمیکنن دوتا اولیا دردسرشون بیشتره چون بزرگه به ک ...

اره تمام مادرایی که تفاوت سنی یچشون کمه راضی ترن انگاری ممنون عزیزم نظر مفید و خوبت...

برا اولی یه دومی مام همینطوریم خخ

برا اولی، پنج ساله مزدوجیم هنوز قصد نداریم مامانم میگه تنبلید 😪

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
برا اولی، پنج ساله مزدوجیم هنوز قصد نداریم مامانم میگه تنبلید 😪

اگه شرایطتون جوره اقدام کنید بچه نمکه زندگیه دوستم😍

از این دید بهش فکر نکرده بودم کاملا حق باشماس

اخه خواهر خودم همینجوری بود بچش که میخواست بره مدرسه گذاشت بچه دار بشه 

همش باید میومدیم پیش نوزادش تا اون بتونه با بچش بره مدرسه و بیارتش .

باید باهاش درس کار میکرد وگرنه خیلی از درسا رو متوجه نمیشد 

و خیلی چیزای دیگه که نمیشد همزمان به جفتشون رسیدگی کنه.

به نظرم اگه میخوای بچه دار بشی قبل از مدرسه رفتن بچه اول اقدام کن طوری که وقتی اون میره مدرسه بچه دومت حداقل ۳ سالش باشه.

مرسی چقدر نظرات مثبتو دوست دارم بیشتر  راستی من پسرمم یکمم نق نقوعه مامانم میگه جفت بشن خوب می ...

نق نقو ک همه بچه ها هستن . تا ی سنیه.. بعدش خوب میشن و اروم . پسرمنم خیلی اذیتم میکرد . من اصلا بچه دوم نمیخوستم پارسال شدییدا هوس کردم . پسرمم ۷ سالش شده بود . کاریم نداشت . ک حامله شدم . پشییموونم ک چرا زودتر نیاوردم.اقلا هم بازی میشدن . 🤗🤗🤗

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اره تمام مادرایی که تفاوت سنی یچشون کمه راضی ترن انگاری ممنون عزیزم نظر مفید و خوبت...

شما خودت با خواهر برادی که ۷.۸ سال باخودت فاصله داری راحت تری یا اونکه یکی دو ساله.باید به فکر آینده اون بچه ها هم باشی دیگه.امیدوارم هرچی خیرته همون پیش بیاد.😘😘😘

😎😎😎