haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 عنوان دیگه دازم خفه میشم 208 بازدید | 25 پست از بغض از دلتنگی تروخدا اگه ختمی بلدین بگین بخونم حالم خیلی بذه اینقدر گریه کردم چشمام نمیبینه ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین 1398/04/03 | 04:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
inthetime عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8262 چی شده عزیزم "ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود میکنیم. "
merrygein عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5044 قرآن بخون عزیزم واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی
آرزو۱۹۸۹ عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 113 می خوای ا که دوس داری، بگی چی شده؟شاید از دست کسی، کاری بر بیاد
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 چی شده عزیزم دلم برا عشقم تنگه سر ی سوء تفاهم از طرف من قهریم خبری ازش نذازم بخدا دارم دیوونه میشم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 قرآن بخون عزیزم شما هم دعام کن ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 چله دعای ال یاسین بگیر ممنوم شما هم دعام کن ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
goodgalgoli عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2040 من امروز از ناراحتی دو تا قرص خوردم خوابیدم وضعیتم عین زندانه فکر میکنم کم کم دارم تیک عصبی میگیرم باوری به دعا و این چیزا ندارم ولی اگه دعای من اثر داره امیدوارم زودتر آرامشتو پیدا کنی رفیق گرمابه و گلستان
inthetime عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8262 دلم برا عشقم تنگه سر ی سوء تفاهم از طرف من قهریم خبری ازش نذازم بخدا دارم دیوونه میشم در ره منزل لیلی چه خطرهاست به جان شرط اول قدم آنست که مجنون باشی "ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود میکنیم. "
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 می خوای ا که دوس داری، بگی چی شده؟شاید از دست کسی، کاری بر بیاد عشقم رفته سر ی سوء تفاهم ویرونم بخدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 من امروز از ناراحتی دو تا قرص خوردم خوابیدم وضعیتم عین زندانه فکر میکنم کم کم دارم تیک عصبی م ... خیلی ثانیه ها سخت میکذره ممنونم ازت ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 747 در ره منزل لیلی چه خطرهاست به جان شرط اول قدم آنست که مجنون باشی فقط برگرده بخدا دیگ اذیتش نمیکنم ولی بیاد ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
merrygein عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5044 شما هم دعام کن رفتم حرم حتمادعات میکنم واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی
inthetime عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8262 فقط برگرده بخدا دیگ اذیتش نمیکنم ولی بیاد دوست انست که گیرد دست دوستدر پریشان حالی و درماندگی "ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود میکنیم. "