2777
2789
عنوان

کنجکاوی زنانه

594 بازدید | 35 پست

دوستای مهربونم حدود 10 ساله ازدواج کردم و دوتا پسر هشت و هفت ساله دارم شوهرمم ادمی هست که تا حالا خیلی با رفتارهای بچگانش و زبون نیش دار و بداخلاقی و عصبی بودنش و خسیس و .... ساخته ام ولی نهههههه نساخته ام اوایل خیلی جنگ داشتیم که بعد بدنیا اومدن پسر دومم به اوج رسید که تقریبا با بزرگ شدن بچه ها و شیطونی و شلوغیشون کم کم کتکشون میزد البته بزرگترو بیشتر میزد تا کوچیکه عین خشایار توی فیلم همش دستش کار میکنه. خیییییییلی باهاش حرف زدم درمورد عصبانیتش اوایل خوب گوش میکرد بهد میگفت باشه از فردا خوب میشم ولی دست خودش نبود همون اش و همون کاسه .... ادمی هست که بین دوستاش خیییییلی راحته و بگو و بخند طوری که همه به خوش اخلاقی میشناسنش ولی پیش مادر و برادر و خواهراش اصلاااااا یه ادم خشک و غرغرو و یکم مودب...... ولی تا یه خانم یا یه اقای متشخص میبینه چنان نقششو خوب بازی میکنه همه میگن این ادم چقدر باسواد و باشعور هست.... خلاصه سرتونو درد نیاورم باتوجه به شناختی که دارم که اگه زمینه خیانت از هر نوعی پیش بیاد دریغ نمیکنه و چن بار هم یه اتفاقایی افتاده ولی چون مدرک کافی نداشتم زیاد موضوع رو باز نکردم توی محیط کاری هم باهمکارهای خانم هم صمیمی میشه و اینو هم بگم که باتوجه به حیطه شغلیش شماره چن نفرهم خانم توی موبایلش بود که یه بار که سوالی برام پیش اومد که ایشون با زرنگی توجیه کردن.. همسرم وقتی خودش حموم باشه و گوشیش زنگ بخوره بهم میگفت چرا جواب ندادی خب میگفتی دوش میگیره و ... تا اینکه یه شب خانمی زنگ زد و گفت که با اقای .... کار دارم گفت من خانمش هستم کاری دارین بهم بگین اطلاع میدم گفتن نه با خودشون کار دارم وقتی بیرون اومد فهمید جواب دادم بهم میگفت چرا جواب دادی 😡. 

از اوایل ازدواج هم وقتی بیرون میرفتیم قشنگ میدبدم که به دخترها و زنهای ارایشی و لباسهای باز نگاه میکنه . چن سال پیش رفتیم نمایشگاه همش اونجا میرفت سراغ دخترهای جوان و خوشگل اَلکی سوال میپرسید تا باهاشون خرف بزنه و ... ویا در مورد جزئیات بدن خانمهای نامحرم بامن حرف میزد که چرااااااا با این وضع بیرون میان؟ من هم بهش میگفتم اگه واقعا اذیت میشی بهشون چرا زُل میزنی حتما لذت میبری ...

چن وقت پیش باهم توی بیمارستان بودیم و یه دخترخانم پرستار که خوش برخورد بودن چنان به صورتش نگاه میکرد میخندید اون خانم هم فامیلش باشوهرم یکی بود همسرم باخنده گفت باشه دخترعمو و پسرعمو هستیم از یه طرف به دلایلی خودم حالم بد بود و رفتارهای سبکش هم از یه طرف ازارم میداد .

چن وقت پیش توی گوشیش یه شماره به اسم حاج اقای ....  مشکوک شدم شمارشو برداشتم وقتی پروفایلشو دیدم همشون دخترونه بود حتی نام کاربریش هم اسم دختر هست. حالا شما بگین چیکار کنم اگه اقا هست بعید میدونم عکس پروفایل دخترونه باشه بعد اسم دخترو چه توجیهی هست؟ اگه ریگی به کفشش نیست چرا به اسم حاج اقا سیو کرده؟ باهمه اوصاف شماها بگین چیکار کنم؟

دومن وقتی میگی با بقیه خوبه با من بد. ببین بقیه چه رفتاری با اون دارن و تو نداری. بقیه تحسینش میکنن بقیه تشویقش میکنن تو چرا نمیکنیء؟  ی مرد اگه همه نیازاش از طرف خانومش برطرف بشه خیانت نمیکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد بدم اومداز شوهرت 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

و اما میگی خیانت میکنه. خوب تنها راهش اینه اونو با وجدانش در بندازی. ینی چی؟  ینی انقدر خوب بشی که خودش کم کم عظاب وجدان بگیره و دیگه کار بدی نکنه. تو براش بهتربن شو. از نظر محبت کم نزار بهش حسه قدرتو بزرگی بده. توو رابطه زناشوییتون اصلا کم نزار. خودت توو خونه باز ترو داف تر از همه زنا حیابون باش برایه همسرت. چشمو دلش بزار با تو سیر بشه. ب خودت برس

با بقیه زنا حرف میزنه میدونی چرا؟ چون اوما با مازو عشوه و صدایه نازک باهاش حرف میزنن. این حسو تو بهش بده. تلفن ک میزنه با نازو عدا بگو جوووونم همسرم.... خلاصه که کم نزار اگ میخای زندگیت از هم نپاشه

دومن وقتی میگی با بقیه خوبه با من بد. ببین بقیه چه رفتاری با اون دارن و تو نداری. بقیه تحسینش میکنن ...

اصلاااااااا این حرف رو نزن من برای شوهرم کم نداشتم تو هیچی مامانم خونه و ماشین هم برامون خریده خودم همه چی دارم از عشق و محبت ام کم نزاشتم با این حرفت حرصم در اومد قیافه خوبی دارم حتی سینه و باس.ن نداشتم رفتم پروتز کردم بازم آقا چشمش دنبال زناي ديگست و الان هم دارم جدا میشم حتی همه ميگفتن حیف تو ک زن این شدی

اصلاااااااا این حرف رو نزن من برای شوهرم کم نداشتم تو هیچی مامانم خونه و ماشین هم برامون خریده خودم ...

نمیدونم والا یا ی جایه کاره تو میلنگه یا شوهرت کلا زاتش مشکل داره.در کل هرچی قصمت باشه همون میشه

عزیزم خیلی حس بدی است شما میتونی تلگرامسو تو گوشیتون نصب کنید بدون اینکه بفهمه مسخص میشه همه چی

همیشه نمیشه تلگ رام رو رو گوشی خودت نصب کنی من خواستم اینکارو کنم شوهرم زرنگتر از من بود رمز دو مرحله ای رو فعال کرده بود