2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 33 پست

زندگی رو به خودت تلخ نکن . فک کن مرده . منم میشناسم از اینجور ادم هارو .درسته سخته ولی یه جور دیگه خودتو خوش حال کن . برو بادوستات بیرون و تفریح و .... . پول زیادم ازش بگیر . من میشناسم دوتا زن رو که یکی همش زد تو سر خودش از خیانت شوهر الان تو جونی هزار تا مریضی و بدبختی گرفته .از اون طرف اون یکی زنه خودشو زده به بی خیالی و همیشه سرزنده وشاده . به خودت زندگیتو تلخ نکن .

هزار بار خیانت کرده خدا هیچ کاریش نکرده فقط منو میزنه خدا بچه مریض بهم داده که خوب سرم گرم باشه و وق ...

خب شاید ی علت کج خلقیاش همین براورده نشدن خواسته شه(ی ک س)اید ازوناس ک تو خواب بیدارش کنی بدش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی رو به خودت تلخ نکن . فک کن مرده . منم میشناسم از اینجور ادم هارو .درسته سخته ولی یه جور دیگه خ ...

این همش داره دعوا میکنه و زخم زبون میزنه آتیش میندازه به جونم چجوری برم تفریح با این بچه مریض تو خونه آسایش ندارم برم بیرون چجوری پولم انقدر نمیده که دخل و خرج جور دربیاد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
خب شاید ی علت کج خلقیاش همین براورده نشدن خواسته شه(ی ک س)اید ازوناس ک تو خواب بیدارش کنی بدش میاد

نبابا همیشه بیدار میشد کلا آدم هاتیه هر موقع بیدارش کنی از خداشه من مطمعنم نیازش از جایی تامینه

این همش داره دعوا میکنه و زخم زبون میزنه آتیش میندازه به جونم چجوری برم تفریح با این بچه مریض تو خون ...

ببین نشین فکر و خیال کن.تو ک میگی ناچار ب تحملی بنارو روی این بزار خستس.بی حوصله س.شایدم واقعا کاری نکنه...حدیث کسا بخون با معنی ارومت میکنه

ارزش خودتو نیار پایین بخاطر همچین ادمی چرا جدا نشدی عزیزم

گفتم بچم اتیسمه هزینه های درمانیش بالاس منم درآمدی ندارم خانوادمم حمایتم نمیکنن خیلی بدبختم

گفتم بچم اتیسمه هزینه های درمانیش بالاس منم درآمدی ندارم خانوادمم حمایتم نمیکنن خیلی بدبختم

الان فقط تو نیستی ک بگی میرم‌تموم‌میشه...بچتم مهمه...ی کم ذهنتو ازاد کن.انقد ب خودت زجر نده.بشین باهاش حرف بزن..بگو بهت شک دارم اگه میخای ادامه بدی من‌همه حق و حقوق خودمو بچه هامو میگیرم و میرم.ببین چی میگه

الان فقط تو نیستی ک بگی میرم‌تموم‌میشه...بچتم مهمه...ی کم ذهنتو ازاد کن.انقد ب خودت زجر نده.بشین باه ...

میگه برو اصلا هیچی براش مهم نیست چرا من موندم تو این زندگی خدام منو ندید گرفته مثل خانوادم همش میگن شوهرت خوبه بسکه حقه بازه جلو بقیه خودشو میزنه به موش مردگی

الهی همش یه مشکلی هست که نمیشه این (باعرض معذرت)لجن هارو ترک کرد باهاش صحبت کردی که بزاره کنار کاراشو هرچند اینجور ادما حرف حساب حالیشون نیست باید ادب بشن تا سر عقل بیان که بازم نمیان از نظر من چون ماهم داریم یه دونه بخدا قران پاره میکنه قسم میخوره من خیانت نمیکنم بعد گند کاریش در میاد

الهی همش یه مشکلی هست که نمیشه این (باعرض معذرت)لجن هارو ترک کرد باهاش صحبت کردی که بزاره کنار کاراش ...

دقیقا شوهر من زنه خراب اومده بود در خونه میگفت پولمو نداده این کثافت جون بچه هامو و ارواح خاک مادر بدبختشو قسم میخورد باش رابطه نداشته الانم یه چیزی ازش دیدم که فکر نکنم تا آخر عمر بتونم باهاش رابطه داشته باشم

الهی همش یه مشکلی هست که نمیشه این (باعرض معذرت)لجن هارو ترک کرد باهاش صحبت کردی که بزاره کنار کاراش ...

خانوادم میگن میخوای جداشی نباید  بچه هات  بیاری خودشونو میبینن که بدبختی من عین خیالشون نیست فکر کردن منم بی عاطفه هم مثل خودشون خدا همشونو لعنت کنه بخصوص بابامو که رفت تحقیق کرد گفتن این لجن خانم بازه باز منو بهش داد تا آخر عمر حلالش نمیکنم اون دنیا جلوشو میگیرم بخاطر کثافت کاریای شوهرم بچم مریض شد

دقیقا شوهر من زنه خراب اومده بود در خونه میگفت پولمو نداده این کثافت جون بچه هامو و ارواح خاک مادر ب ...

واقعا خاک تو سر همچین مردایی که با خانوادشون همچین کارایی میکنن امیدوارم به جزای کارش برسه ...حق داری ادم میترسه یه وقت ایدز نداشته باشه یا چندشش میشه که همچین مردی دست بزنه بهش وقتی باکس دیگه هم بوده

خانوادم میگن میخوای جداشی نباید  بچه هات  بیاری خودشونو میبینن که بدبختی من عین خیالشون نی ...

نمیدونم چرا تاوان اینجور ادمارو بایدبچه هاشون بدن کاش پدر مادرت پشتت بودن جدا میشدی 😔