2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 26 پست

اولش خیلی پریشون میشن

به هم میریزن

شاید خیلی سیگار بکشن

یا خیلی غذا بخورن چاق بشن

یا خیلی بخوابن

یا خییلی پر خاشگر بشن

از ی هفته تا ی ماه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه میگن مردا همه مثل همن کلیاتو میگن

وگرنه هر آدمی احساسات متفاوتی داره یکی بایه قهر ساده ام گریه میکنه یکی بعد از ۲۰ سال زندگی ام واسش فرقی نمیکنه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

مردا نث زنا نیستن.زنا بعد کات اشک گریه زاری بعد براشون عادی میشه.برعکس پسرا اول شنگول شاد بیخیال عشق و حال وقتی چن مدت میگذره اشک گریه زاری دلتننگی...این تو ی کلیپ دیدم.از توصیف همین کات کردن دخترو پسر بود

داداش من بعد از کات کردن با همه دوست دختراش گریه کرد....هر دفعه هم عاشق میشد خیر سرش😐😐😐😐

دوستی اگرم باشه رابطه با حریم گذاشتن زیر نظر خانواده غیر از این ضربه به دختره...نمیدونم تا کی ادامه داره 😐

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
دقیقا منم تا دیدم گفتم تا نترکیده برم ببینم چی نوشته راجع بهش😅😅😅

من هم اغفال شدم😭😭😭😅😅😅

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤

مهم باشه گريه هم ميكنن 

حتي مورد داشتيم ز زده گفته خوشبحال اون موقع ها كه با هم بوديم😂

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟