masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان سلام خانوما 50 بازدید | 8 پست از کدوم کانال یا سایتی استفاده میکنیم برای استخدامای شهر خودتون خانوم تبریزی هستم دنبال کارم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1398/04/03 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 یاشاسین ترکسان؟؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
شبگردتکراری عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1939 همشهری نیازمندی ها رو نگاه کن و استخدام دیوار رو هم نگاه کن
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 همشهری نیازمندی ها رو نگاه کن و استخدام دیوار رو هم نگاه کن نیاز مندی ها کجاستهمون روی روزنامه ها؟؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
شبگردتکراری عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1939 نیاز مندی ها کجاست همون روی روزنامه ها؟؟ نه روز نامه همسهری و ازلاعات و روز نامه های تبریز مهد آزادی و....
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 بله نمنه و نجور ایش آختارسان کارش فرق نمیکنه دو ساله عروسی کردم تو خونه تنهام افسرده شدم منشی گری و امور دفتری و چیزایی که برا دیپلم تجربی پیدا بشه شغلش مزاحمت نداسته باشه و ابرو مند باشه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 نه روز نامه همسهری و ازلاعات و روز نامه های تبریز مهد آزادی و.... اهان کمکم کن کار پیدا کنم بیکاری داره دقم میده از یه طرف هم واقعا به پول نیاز دارم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔