من مادر شوهرم دلش نمیشه وسایل خونه بخره یعنی تو خونه اش هیچی نداره همش وسایلای کهنه پول داره ولی حیفش میاد وقتی من ازدواج کرده بودم میدید که وسیله میخرم حرصش میومد و باهام قهر میکرد یا میگفت پسرم قسط داره خرید نکن ولی من به حرفش گوش نمیدادم، ما یه خونه داریم که نزدیک به خونه ی مادر شوهرمه ولی بخاطر شغل همسرم یه شهر دیگه ای زندگی میکنیم خدا رو شکر ازش دورم، شوهرم چند روز پیش رفته بوده خونه رو تمیز کنه بعد مادرش هم دنبالش رفته بوده دیده روفرشیام رو، بعدش برداشته برده خونشون آخه من رو وسیله هام خیلی حساسم دوست ندارم کسی دیگه ای استفاده کنه مخصوصا مادر شوهرم که خیلی زن بی نظمیه حتی اوایل ازدواجم به زور از دستش غذا میخوردم بخدا منظور بدی ندارم یعنی خواستم بگم تا این حد به زندگیش نمیرسه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها به خدا خیلی ناراحتم حتی یه زنگ هم نزد که روفرشیاتو برداشتم، به شوهرم گفتم مگه نمیدونی رو وسایلم حساسم،یه پرانتز باز کنم پدر شوهرم یه سفر زیارتی رفتن که داره از سفر زیارتی برمیگرده، مادر شوهرم هم گفته این روفرشیا رو میبرم خونه میندازم که کسی پیش پدرت میاد روفرشیای خودم کهنه ان زشته خو یکی نیس بهش بگه لامصب به جا اینکه این همه پول تو بانک انبار میکنی تگ که زشتت میشه چند تا فرش بخر واسه خونه ات بخدا نمیدونم چه فکری میکنه
مادر شوهر من اصلا دل خرج کردن نداره تا حالا یه مسافرت نرفته تا حالا مشهد رو ندیده . یه تیکه طلا نداره . پول داره ولی خرج نمیکنه . اگرم مجبور بشه یه وسیله خونه بخره فقط دست دوم میخره حتی قابلمه رو دست دو میخره یا نمیخره که بچه هاش واسش بخرن تازه یک ساله رفته یه لباسشویی دو قلو خریده تا حالا با دست میشست. متنفرم ازش ... ابرومون رو برده .
مادر شوهر من اصلا دل خرج کردن نداره تا حالا یه مسافرت نرفته تا حالا مشهد رو ندیده . یه تیکه طلا ندار ...
من که مادرشوهرم وسایل برقی از جمله ماشین لباسشویی جارو برقی یا آب میوه گیر و خیلی از چیزای دیگه باهاشون استفاده نکرده اصلا نمیدونه چیه از بس خسیسه حتی برا راحتی کار خودش هم این وسایلا رو نمیخره با وجود دیسک کمر لباس با دست میشوره
من که مادرشوهرم وسایل برقی از جمله ماشین لباسشویی جارو برقی یا آب میوه گیر و خیلی از چیزای دیگه باها ...
مادر شوهر من دکتر واسش فیزیوتراپی نوشت هزینه آزادش زیر 200 هزار تومن میشد دلش نیومد پول خرج کنه انقد با اتوبوس رفت و امد تو بیمارستان دولتی که پول نده کمرش خوب که نشد هیچی دیسکش عود هم کرد . یکی نیست بگه 60 ساله داری زندگی میکنی 200 تومن نباید خرج خودت کنی .
حالا واسه من خودش میخره و هی تعریف میکنه ولی من بخرم میمیره از حسادت و یه مبارکه نمیگه
حالا خوبه که واسه شما مادر شوهرتون خرید میکنه، منفورترین زنیه که تو عمرم دیدم خدا ازش نگذره خیلی در حقم بدی کرد خییییییلی اذیتم کرد ولی خدا رو شکر ازش دورم