2777
2789
عنوان

کمک😥

73 بازدید | 3 پست

سلام خانما،من میخوام تو خونه صورتمو پاکسازی کنم،لطفا اگه کسی هست که آرایشگر باشه کمکم کنه لطفا،،مراحلشو با جزییاتش میخوام بدونم،،و بهمون اسم ماسکهایی که باید استفاده کنیم رو بگید

بهترین چیز سرکه سیب طبئییه ک داخل خمره درست شده..... به همراه ابلیموی تازه تو یه هفته نتیجشو ببین کفت میبره.. من خودم از جایی میخرم چون این جیزا طبئییش هرجایی نیست سرکشم با همجاااااا فرق داره واقعا طبئیه. هرجا میگ طبئیه دروغه اصلا سرکه ای ک مزه سرکه های بیرونو بده ک کارخونه این غیر طبئین. من سفارش میدم برام میارن به این خانم زنگ میزنم. کلا کارشون طب سنتیه تو هر مشکلی ک داری مشاوره میدن 20هزارتومن واریز میکنی مشکلتو میگی کلی راهنماییت میکننو دارو های طبئیو نسخرو از پشت تلفن میگن چیزای خیلی نایابم اگ بخوای برات میفرستن. 09052850853

من برای مشکل زنان زنگ زدم عالی بود واقعا. برای جوشای وحشتناک صورتم عالی بود واقعا.. ینی من تو این دوتامورد ک زنگ زدم با یبار ویزیت حل شد مشکلم بیست تومن ناچیز.. اونوقت اینهمه خرج دکترو داروی شیمایی دادم هیچی به هیچی

من ارایشگزم. اول صورتتو با ی کتری اب بخار بده ی چیز بنداز رو سرت . ده دقیقه بخار دادی ماسک بزن . ماساژ بده استراحت بده با اب سرد بشور . مجداد بخار بده. ماسکم به حسب پوستت سرچ کن بزن. مثل گوجه و جوش شیرین برا سفیدی. زردجوبع و عسل برای جای جوش. دارچین برا جای جوش. شیر .خیار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ارایشگزم. اول صورتتو با ی کتری اب بخار بده ی چیز بنداز رو سرت . ده دقیقه بخار دادی ماسک بزن . ماس ...

من ماه قبل رفتم آرایشگا واسم انجام دادن خیلی عالی بود،،ولی اسم ماسکهایی که واسم استفاده کرد رو نمیدونم