2777
2789
عنوان

رانندگی

326 بازدید | 25 پست

من امروز جلسه دوم تعلیمی بودم... نمیدونم چرا حس میکنم تسلط ندارم به گاز و کلاج و ترمز... گاهی جاش رو قاطی میکنم... انگار نمیتونم راننده بشم... اعتماد به نفس تو رانندگی ندارم.... سریع نمیتونم تصمیم بگیرم که چیکار کنم تو رانندگی... شما که رانندگی میکنید چطوری مسلط هستید؟ پارکم هم خوب نیست ناامید شدم تو رانندگی

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تازه میخام برم دنبالش😞

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

بعضیا خوبن حالا یا استعداده یا تمرین زیاد. ولی شما که یکی دو جلسه اول بنظرت گاز و ترمز و قاطی میکنی خب لابد تمرین بیشتری نیاز داری. بعضیا هم هستن که اصلا یاد نمیگیرن چون خیلی ذهن تئوریکی دارن

من یه داغونی بودم اصن میخاستم ترمز بگیرم پایینو نگاه میکردم دنده عوض نمیکردم. تو پیچیدن استرس میگرفتم فرمون نمیچرخوندم اوووه اصن یه چیز عجیبی.

الان جاده چالوس چشم بسته میرم .. اصن نگران نباش فقط استرس و از خودت دور کن 

عزیزم رانندگی فقط مهارته....تکرار تکرار تکرار  همین هایی ک بهت درس میده هر شب حداقل ۱۰ بار با ...

اخه تئوری میدونم فقط موقعی که پشت فرمون هستم گیج میشم

من یه داغونی بودم اصن میخاستم ترمز بگیرم پایینو نگاه میکردم دنده عوض نمیکردم. تو پیچیدن استرس میگرفت ...

الان من قبلا های شماست... دقیقا منم اینجوری هستم... بعد چند وقت خوب شدید؟