سلام خانما.یه مشورت میخام ازخانومای باحجاب بکنم.لطفا کسی بی احترامی نکنه واقعا نیاز به راهنمایی دارم.ما3 تاخواهریم 2تامون چادری هستیم.یکیمون بدحجابه.بابامم همیشه دوست داشت ماباحجاب باشیم.حالا ماهرچی با این خواهرم به خوبی صحبت میکنیم فایده ای نداره.عوض نمیشه لج کرده.خیلی دخترخوبیه اهل هیچی نیست فقط بدحجابه هرچی به خوبی تشویقش میکنیم و..فایده نداره.من خیلی جوش میزنم براش چون خواهرمه ونمیخام اون دنیاش جواب پس بده.چیکارکنم؟خیلی جوش میزنم.
ولش کنین با نصیحت بدتر از حجاب دورش میکنید.من از چادر متنفر بودم با اینکه بابام خیلی دوست داشت و همیشه با محبت بهم میگفت ولی بازم فراری بودم و بهش میگفتم ولم کن بدم میاد...تا اینکه خودم وقتی میرفتم دانشگاه عاشق چادر شدم و خودم سرم کردم.
جوش نزن... اگر واقعا دختر خوبیه بخاطر بی حجابی اون دنیاش تباه نمیشه نگران نباش... خیلی از بی حجاب ها پیش خدا عزیز تر از حجاب دار هان... اگر خیلی بد و لختی میپوشه و زننده میگرده بهش تذکر بدین و بهش بفهمونید اینجوری شخصیت خودش له میشه و از بین میره... اما اگر صرفا یخورده حجابش کمه مثلا چادری نیس یا موهاشو کمی میزاره بیرون و لاک میزنه و در حد معمول جامعه ست اشکال نداره به پروپاش نپیچین
شاید ویسای پناهیان ب کارتون بیاد. مثلا حجاب مهربانی زن. یا چگونه با خدا حرف بزنیم...
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.