2777
2789
عنوان

خانمای باحجاب لطفا بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم چادری ام ولی اگه دوست نداره زورش نکنید اون عقیده اش با شما فرق میکنه 

ممکنه ب خاطر شما این کارو کنه ولی دور از چشم شما برعکس باشهچادرشو در میاره شما بت ابن کار اونو از حجاب متنفر میکنید 

ولش کنین با نصیحت بدتر از حجاب دورش میکنید.من از چادر متنفر بودم با اینکه بابام خیلی دوست داشت و همیشه با محبت بهم میگفت ولی بازم فراری بودم و بهش میگفتم ولم کن بدم میاد...تا اینکه خودم وقتی میرفتم دانشگاه عاشق چادر شدم و خودم سرم کردم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

جوش نزن... اگر واقعا دختر خوبیه بخاطر بی حجابی اون دنیاش تباه نمیشه نگران نباش... خیلی از بی حجاب ها پیش خدا عزیز تر از حجاب دار هان...  اگر خیلی بد و لختی میپوشه و زننده میگرده بهش تذکر بدین و بهش بفهمونید اینجوری شخصیت خودش له میشه و از بین میره... اما اگر صرفا یخورده حجابش کمه مثلا چادری نیس یا موهاشو کمی میزاره بیرون و لاک میزنه و در حد معمول جامعه ست اشکال نداره به پروپاش نپیچین

نه زورکی نه.ولی هممون.باحجابیم دوست داریم اینم باحجاب باشه پشتشم حرف زیادمیزنن.امامن برای خودش میگم ...

نگران نباش اون دنیاش به خاطر نزدن‌چادر خراب نمیشه ، خیلی چیزهای مهمتر هست که باعث میشه آدم بهشتی یل حهنمی بشه

انقدم راحت نیست آدم ببینه خواهرش از خدا داره فاصله میگیره بگه خب انتخابشه! ولی استارتر چیزی ک میدونم راهش هی گیر دادن نیست

شاید ویسای پناهیان ب کارتون بیاد. مثلا حجاب مهربانی زن. یا چگونه با خدا حرف بزنیم...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.