2777
2789
عنوان

دزدی افراد نزدیک

152 بازدید | 16 پست

دوستان کسی فامیلتون باشه بیاد تو خونتون بخوره بخوابه

بعدش دزدی کنه چه واکنشی نشون میدین بهش؟

خاله و پسر خاله همیشه تو خونه ما بودن با شوهر قهر میکردن چندین ماه میموند

آخرش پسر ۲۰ سالش ایرپاد منو از خونه برداشت رفت اولش مودبانه به خالم گفتم استفاده کرده یادش رفته برده ب روم نیاوردم بعدش خالم گف نه الکی نگو و فلان حرف زشتی زد

الان از اون ماجرا ۴ ماه گذشته واقعا دلم شکسته ازشون

واقعا جواب خوبی مهربونی اینه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقت بیوقت ازش پذیرایی کردم حتی مادرشواز روستا آورد روحش شاد روزها نگهش داشتم حلالش ،خودش وزن باردارش نوزادش سالها سرظهراومدن نون نبود غذا نبود من دربه در مغازهها و همسایه ها تا نهاردرست کنم بدم بهشون من شاغل با دوتا بچه وهمسری که بیرون شهر بود کارش،بعداین برداره ساعت اصل سویسی منو ببره بده دخترش جلو من بپوشه من چه بگم ؟؟..؟

من وقت بیوقت ازش پذیرایی کردم حتی مادرشواز روستا آورد روحش شاد روزها نگهش داشتم حلالش ،خودش وزن بارد ...

واقعا چرا بعضیا اینطورین

منم خیلی ناراحت بودم الان ها ب خودم اومدم آخه میگفتم جواب خوبی اینه🤦♀️

واقعا چرا بعضیا اینطورینمنم خیلی ناراحت بودم الان ها ب خودم اومدم آخه میگفتم جواب خوبی اینه🤦♀️

من۲۵ساله تواین خانواده ام ،حساب کن بعدبرا همه شون اینقدر خالصانه حتی خودم دکتر میبردم می آوردم و...برا تعداد زیادی آدم ولی این یکی اینکارو کرد

و تو هیچ به رو میاوردی که ساعت من دست دخترت چه میکنه؟؟

نه الان ۱۵سال گذشته وهیچی نگفتم واون همچنان میاد ومیره باخانواده اش جتی چندروز میمونن .یا حتی قرض گرفته پس نداده و پرو پرو پرو هست

نه الان ۱۵سال گذشته وهیچی نگفتم واون همچنان میاد ومیره باخانواده اش جتی چندروز میمونن .یا حتی قرض گر ...

خب اشتباه از خودت بوده جانم .دیدی دزدی کرده ام اخته دست دخترش .میگفتی ساعت من چه به دستت میاد فلانی .میگم کجا گذاشتمش بعدشم نباید پول قرض بدی

واسه ما خاله وشوهرخاله هشتاد گرم طلای مامانمو رو دزدیدن یک آب هم روش خوردن،یعنی مامانم با دستای خودش ...

ایشالا هزار برابر اون بلا بیاد سرشون چقد آدم های وقیحی وجود دارن