2821
2789
عنوان

سال ۱۴۰۸

658 بازدید | 66 پست

فک کنین الان سال ۱۴۰۸ه.ینی ده سال بعد.خودتونو تو چه موقعیتی تصور میکنین؟

من یه خانوم شاغل شدم .بلاخره با عشقم (که فعلا وجود خارجی نداره 😐) ازدواج کردم .شوهرم یه مرد فوق العاده با شخصیت و عاشقه.مهربون و خوش اخلاق.جوری که هرروز فک میکنم بیشتر از دیروز دوسش دارم. یه پسر ۶ ساله به اسم آرسام و یه دختر ۲ ساله به اسم آرنیکادارم.قراره شام بریم خونه مادرشوهرم اینا.منم دارم کیک درس میکنم که ببرم واسه مادرشوهرم 😍(عروس چایی شیرینم خودتونین😂).رابطم با خونواده شوهرم عالیه و هم من اونارو دوس دارم وهم اونا منو.

خواهرم کوچیکم ازدواج کرده.اونم یه بچه ۳ ساله داره.(خواهرم الان ۲۱ سالشه)

اون یکی خواهرمم تازه نامرد کرده و اخر ماه مراسم عقد کنونشه(الان کلاس هفتمه اخی 😂)

زندگیم خیلی خوبه.عاشق شوهر و بچه هام  و خونوادمم!یه زندگی پر از خوشبختی 😍😍😍

شما چی فک میکنین از موقعیتتون؟

من همچنان سینگل و بلاتکلیف

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حوصلت سر رفته ها😁من با شوهرم تو ماشینیم تو جاده بر میگردم عقبو نگا میکنم چهر تا بچه کوچولو مثل کرم وول میخورن تو هم،دوتا دختر دوتا پسر،شایدم سه تا دختر ی پسر،وای چقد شیطونن نمیزارن تایپ کنم،بشین مامان😍😁