2733
2734

هسته اش رو بگیر لابلا شکر بپاش بزار بمونه تا اب بندازه بعد بدون آب بزار بجوشه تا خوب غلیظ بشه بعد از صافی رد کن 

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم

من ی روز نشستم هسته هاشو جدا کردم گذاشتم فریزر فرداش شکر خریدم..۴کیلو شکر رو(شایدم کمترر) با دوکیلو آلبالو  گذاشتم یخچال کم کم یخش وا شد، شکر هم آب شد بعد گذاشتم پخت....

هم شربتش عالی شد هم مرباش

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
چقد تو شكر بمونه يعني چي بدون اب بزارم بجوشه 

البالو که با شکر بمونه اب میندازه اینطوری غلیظ میشه اگه میخای ابکی بشه یه لیوان اب اضافه کن در ضمن 24ساعت بمونه توی یخچال البالو ها رو فشار نده شعله هم ملایم باشه نه کم نه زیاد

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم
ميشه هسته هاشو نگيرم ؟


اگه بگیری بهتره نگیری شاید آب نندازه

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز