من ی روز نشستم هسته هاشو جدا کردم گذاشتم فریزر فرداش شکر خریدم..۴کیلو شکر رو(شایدم کمترر) با دوکیلو آلبالو گذاشتم یخچال کم کم یخش وا شد، شکر هم آب شد بعد گذاشتم پخت....
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
البالو که با شکر بمونه اب میندازه اینطوری غلیظ میشه اگه میخای ابکی بشه یه لیوان اب اضافه کن در ضمن 24ساعت بمونه توی یخچال البالو ها رو فشار نده شعله هم ملایم باشه نه کم نه زیاد
اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم