لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
خواهش میکنم اونجا برام دو رکعت نماز حاجت بخون: شیوا هستم دلم یک پسر شاد و سالم میخواد.5 سال پیش پسر ۹ ماهم را بخاطر بیماری از دست دادم.توی بارداری قبلیم خواب کربلا را دیدم که میگفتم با صدای بلند و گریه دار حسین!
عزیزم واسه منم دعا کن بگو به عشقش برسه و خیلی زود باهاش ازدواج کنه
تنت سلامت باشه خواهری 😍
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
دعا کن تصمیمی که قراره در اینده بگیریم بهترین تصمیم باشه
ممنونم عزیزم
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
افكار و گفتار و كرداري پراز عشق و خداگونگي داشته باشيم.ممنون م ازت
وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))