2777
2789

سلام چ فکر خوبی کردی افرین

اگه میشه برامنم دعاکن ی گره کورافتاده توزندگیم دعاکن برطرف شه....ممنون انشالله ب خواستت برسی

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر کوچیکم دچار بیماری ام اس شده بابام هم سرطان کلیه خواهر همش ۲۰ سالشه و مجرد دعا کن شفا بگیره داره افسرده میشه منم کسی رو ندارم جز اینها برا شفاشون  دعا کن از هرکسی پست منو دید التماس دعا دارم استارتر شما هم به سلامت بری و برگردی 

و خداوند انسان را در سختی ها افرید

وای عزیزم شما چقد مهربونی ایشالله اول خودت حاجت روا بشی

مرسی که به فکرما هستی پیشاپیش زیارتت قبول

واسه من دعا کن یکم انرژی بگیرم و ازاین همه بلاتکلیفی دربیام برم سریه شغل خوب شعلی که دوسش داشته باشم و خوشبختیم با شوهرم و اامش و سلامتی برای همه

سلام عزیزم اگه رفتی زیارتت قبول باشه التماس دعای فراوان داریم ازت 

عزیزم مخصوص منو دعا کن هرجا رفتی که خیلی نیاز به دعاتون دارم ایشاالله حاجت همه روا بشه چندسالی حال دلم اصلا خوب نیست ازخدابخواهیند که گره ای ازمشکلاتم بازبشه وخدا خودش جواب دلشکستمو بده ومعجزه ایی تو زندگیم رخ بده ومامان بابام خوشبختیمو ببینند 😔😔😢😢😭😭

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

خوش ب سعادتتون .زیارتتون پیشاپیش قبول.اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی می خونم

الهی ب سلامت برین و برگردین براتون آیت الکرسی می خونم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالها

و 

آشتی کردن ی خانم با همسرشون دعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

التماس دعا .دعا کن قسمت من و خانوادم بشه. و دعا کن برای فرج اقا امام زمان

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خوش ب سعادتتون .زیارتتون پیشاپیش قبول.اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی می خونم الهی ب سلامت ...

باشه عزیزم حتماااا دعا میکنم یه ایده بود ک یکم پیش ی ذهنم رسید ک وقتی دارم میرم بجز اشناهام اونایی ک تو نی نی سایت مشکل دارن اسماشونو بنویسمو براشون دعا کنم انشالا همه نی نی سایتایی ک براشون قراره دعا کنم حاجت روا بشن ❤❤

@فرانک20    

@joudy_abot8171    

@جانانم3    

@زه77ره    

@sayeh6859  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

سلام عزیزم برای ازدواج و خوشبختی و موفقیت کاری مریم و مرضیه و فریبا و رادین دعا کن عزیزم 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده