2777
2789
عنوان

رفتم پیش ماما

285 بازدید | 44 پست

سلام بچه هامن همونیم که 9هفته و5 روزمه ونرفتم سونوقلب،امروزرفتم پیش مامابرامدسونوبنویسه که برمدبیرون انجامدبدم، بعدکه بهش گفتم تو6 هفته و1 روزسونودادم وقلب نداشت،یجوری باتعجب گفت قلب نداشت؟ انگارکه بایدحتمامیداشت، نمیدونمدخیلی نگران شدم، بهم گفت دخترتوچقدبیخیالی چراتاحالانرفتی دوباره سونو، گفتم والامن ازترس نمیرم،گفت خوب نیست بایدزودتربری، حالانگرانم نمیدونم این چرااینجوری باتعجب پرسیدقلب نداشت؟ درحالی که دکترم گفت  زوده حالا، اعصابم خوردشده حالاتافردابرم سونوببینم چه خبره،دارم سکته میکنم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میرید پیش ماما؟؟ من که دکترارو به زور قبول دارم چه برسه ماما

بابافقط رفتم که برام سونوبنویسه چون اگه دکترمیرفتم خودش انجام میدادومنم میخواستم که پیش سونوگراف انجام بدم

ن نگران نباش. ۶ هفته زوده.

من هر دو بارداریم ۸ هفته قلبش میزد.

الکی زودتر رفتم سونو خودمو اذیت کردم.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بابافقط رفتم که برام سونوبنویسه چون اگه دکترمیرفتم خودش انجام میدادومنم میخواستم که پیش سونوگراف انج ...

اصلا نرو دیگه پیشش

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ن نگران نباش. ۶ هفته زوده. من هر دو بارداریم ۸ هفته قلبش میزد. الکی زودتر رفتم سونو خودمو اذیت کرد ...

من ب تاریخ پریودم 7هفته بودم سونوکه انجام دادگفت 6ذهفته و1

تا ۸هفته هیچ جای نگرانی نیس

منظورم قلب نبود..ساک خالی که نباید باشه..فتال پل وکیسه زرده منظورمه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
بابافقط رفتم که برام سونوبنویسه چون اگه دکترمیرفتم خودش انجام میدادومنم میخواستم که پیش سونوگراف انج ...

اون دکتدیم ک سونومیکنه تومطیش اگ تخصصش رونداره هم نروبدردنمیخورن اوناهم 

وخدایی که بشدت کافیست