2777
2789
عنوان

جهیزیه

144 بازدید | 13 پست

میخوام پیرکس و بلور برای جهیزیه بخرم... اگه ایرانی بخرم مشخصه؟ ایرانی بخرم یا خارجی؟ فرقشون چیه؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره معلومه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

خیییلی خودتو اذیت نکننن

مثله من...من تو خرید جهیزیه خیلی به خانوادم سخت گرفتم...آخرش که چی؟؟؟؟هیچی....

ک مثلا 1مشت آدم بیخود بیان جهیزیه ببینن....

اول به جیبت نگاه کن..اگ وسعت میرسع خارجی..

اما اگه میبینی ضروریتی نداره ایرانی بخر

خیییلی خودتو اذیت نکننن مثله من...من تو خرید جهیزیه خیلی به خانوادم سخت گرفتم...آخرش که چی؟؟؟؟هیچی. ...

منم از هرچیزی بهترینشو خریدم مادر شوهرم کلی پیف پیف هم کرد درحالیکه سه تا دختر داره هیچی برا هیچکدوم نخرید

شوهرمم بعد سه سال حالا میگه ما هم تلویزیون خریدیم ،یه تخته فرش خریدیم و.. گفتم از نظر قانونی خوبه وسیله خریدن به عهده کرد هست یه تلویزیون خریدی بعد یه سال خیلی هنر کردی

داغ حرفاشون رو دلمه

به مامانم گفتم بچه دار شدم حق نداری سیسمونی بخری برااین بی لیاقتا

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
منم از هرچیزی بهترینشو خریدم مادر شوهرم کلی پیف پیف هم کرد درحالیکه سه تا دختر داره هیچی برا هیچکدوم ...

عزیزم اینا دستشون تو خرج نیس

منم واسع خواهر شوهرم 1قاشقم نخریدن

فک میکنن خرید جهیزیه به این راحتیاس

دقیقا منم حرف شمارو به مامان جونیم زدم

گفتم حق خرید سیسمونی رو ندارین

چه گناهی کردن..هم جهیزیه..هم سیسمونی

عزیزم اینا دستشون تو خرج نیس منم واسع خواهر شوهرم 1قاشقم نخریدن فک میکنن خرید جهیزیه به این راحتیا ...

تا بیان بگن اوووه اینا چیه خریدن و... 

بخدا هی میگم کاش هیچی نمیخریدن برام

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

من دوره ی ارزونی پیرکس خریدم همشون خارجیه  دوتاام مرغ خوری کوچیک ایرانی دارم ولی یکسره با پیرکس کار میکنم

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿