❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
منم فولبرد میخوام بگیرم خیلی گشتم بین هتل ها کی رفتی گلم؟غذاش خوب بود؟ مشکلم اینه تو طرح ترافیکه ...
اردیبهشت رفتم. غذاهاش خوب و متنوع بود. خود هتل پارکینگ داره تا حرمم دو تا قدمه.اطاقشم تمیز و خوب بود.برخورد پرسنلم خوب بود مودب بودن
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
من اطاق دو تخته گرفتم.دو شب دونفر ۵۶۰ تومن شد .فولبرد
واسه من خیلی خوب بود. من مشهد میرم فقط دوست دارم تو حرم باشم.نمیخوام دغدغه شام و ناهار داشته باشم.و دوست دارم هتلم نزدیک حرم باشه.اینجا خیلی خوب بود بنظرم
خیلی عالی قبول باشه زیارتتون ماسه نفریم دخترم هم یک سال و نیمه.احتمالا یه خوابه بگیرم که گفت ...
ایشالله سلامتی برین و برگردین عزیزم.بله با تلفن رزرو کردم. البته من از سایت تخفیفان رزرو کرده بودم که واسه اون تاریخی که میخواستیم بریم ۱۶ درصد تخفیف خورده بود.
سلام من این هتل را برای 4روز رزرو کردن کیفیت غذاش خوبه اتاقها تمیز بود واگر بخوانید هر روز براتون تمیز میکنند برخورد پرسنل هم عالی تا حرم 4دقیقه فاصله است و برای رفت آمد اصلا اذیت نبودم در کل همه چیز عالی بود .نور اتاق هم خوب بود در اکثر نظر سنجی های هتل های دیگه افراد از نور اتاق ها گلایه داشتند که اینجا شکر خدا خوب بود
سلام من این هتل را برای 4روز رزرو کردن کیفیت غذاش خوبه اتاقها تمیز بود واگر بخوانید هر روز براتون ت ...
سلام. عزیزم شما شبی چند باهاتون حساب کردن؟
بلیط رو هتل براتون رزرو کرد یا خودتون؟؟؟
ما قبلنا هتل هانی پارس رفته بودیم خدایی بد نبود همسرم میگه اخرماه بریم هتل نور. شما از تمیزی کیفیت عذا از هتل راضی بودید؟
نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋