2777
2789
عنوان

عکس رنگی

181 بازدید | 24 پست

سلام ببخشیددر تهران ترجیها غرب تهران برای عکس رنگی کجاها بهتره؟ و اینکه از چه نظر بهتره چون می خوام جایی باشه هم برخوردشون خوب باشه هم کارشون و معطلیشون هم کم باشه ممنون می شم راهنماییم کنین و اگه خودتون انجام دادین از تجربه اتون بگین چون خیلی می ترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم عکس زنگی نگیری بهتره اشعه داره واس جنین اصن خوب نیست ارزششو نداره بچتو ب خطر بندازی ایشالله دنیا ک اومد نی نی تو میبینی عزیزم

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند

سلام عزیزم من انجام دادم، خییییلی هم می ترسیدم، مخصوصا که بهم کفته بودن با خودت نوار بهداشتی بیار شاید خونریزی کنی، انقدر می ترسیدم که پاهام میلرزید، ولی برای من واقعاااا هیچ دردی نداشت، در حدی که فقط اسپیکلوم رو که گذاشت تو فقط همون درد داشت یه کوچولو که اون میزانیه که واسه تست پاپ اسمیر هم درد داره، بعدش یه چیزی مایعی رو داخل رحم تزریق کرد که اونم اصلا درد نداشت

عزیزم‌انقدر که همه شلوغش میکنن واقعا درد نداره من‌انجام دادم انقدر بد شنیده بودم پاهام میلرزید قبل اینکه برم تو. من دوتا ژلوفن نیم ساعت قبلش خوردم بعد رفتم انجام دادم یه کم اون وسیله که میذارن داخل واژن حس بدی داره و اون مایع که فرستاد داخل یه لحظه یه تیری کشید بعدشم دو سه ساعتی درد پریود مانند داشتم

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم
بنظرم عکس زنگی نگیری بهتره اشعه داره واس جنین اصن خوب نیست ارزششو نداره بچتو ب خطر بندازی ایشالله دن ...

عزیزم عکس رنگی رو واسه باردار شدن میندازن از رحم اون سونو سه بعدیه که اشتباه گرفتی شما

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم