2777
2789

مهربونی زحمتکش بودنش و داشتن گذشت تو زندگی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

خیلی چیزا رفتار اخلاق خانواده ظاهر مهم تر از همه که عاشقم باشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا معیار خاصی ندارم مهرش یه دفعه ای افتاد تو دلم  

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

دوست دارم کسی باشه که بخوام بپرم تو بغلش باهاش برم کافی شاپ ، سینما ،جنگل ، پیاده روی ، ولی پیدا نکردم هر موقع اسم خواستگار میاد بدنم میلرزه افسرده میشم نابود میشم الانم قراره امروز یه خواستگار سنتی دیگه بیا حالم خرابه، انگار مذهبی هم هستن ، پسر همسایمون ظاهرش خوبه از خدا اونو خواستم ولی از اخلاقش خبر ندارم ، وای خدایا چقدر اونا یی که با عشق ازدواج میکنن خوشبختن

قیافه جذاب و با ابهت

قد بلند 

نرمال بودن در مسائل جنسی.

باسواد و دارای مدارک بالای دانشگاهی. 

پولدار بودن در حدی ک هیچ دغدغه مالی نداشته باشیم در زندگی....

خانواده ای که خوب و صمیمی و با فرهنگ باشن بشه دو سه ساعتی ک میبینمشون باهاشون رابطه بگیرم....

و اهل هنر و موسیقی

اهل ورزش.. ترجیحا کوهنوردی

آزاد اندیش بودن به دور از تعصبات مذهبی و قومی قبیله ای .... 

و هم نظر بودن با من در سیاست و اخلاقیات

جهان بینی مشترک و اعتقادات هماهنگ با من...

علاقه مند بودن ب مطالب روان شناسی و تاثیر پذیری از آن و لجوج نبودن   

فراتر از مردم عادی باشه مثل خودم... 

اینا برای من مهمه .. شاید مثل دوستم فکر کنید حالا مثلا ب روان شناسی علاقه نداشته باشه یا کوهنوردی ... اینا اصلا مهم نیست... اما برای من تکمیل کننده ی مفهوم زندگیه... و

دوست دارم کسی باشه که بخوام بپرم تو بغلش باهاش برم کافی شاپ ، سینما ،جنگل ، پیاده روی ، ولی پیدا نکر ...

عشق و باید ساخت

دانشجوی دکترای روانشناسی ساکن تهران ارووم ساعی البته اردیبهشتیه یه کم لجباز