2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه  من ۲۲ شوهرم ۳۱

جنبه مالی قضیه یه حرفه واینکه هردو شما این قدر پخته وساخته باشین که بتونید از پس مواجهه با موارد غیرقابل پیش بینی تو تربیت بچه بربیاین یه طرف دیگه قضیه س.

پیشنهادم اینم ازش دوستانه سوال کن اگه بخاطرشرایط مالی نیست باید چه تغییری تو رویه واخلاقتون بدید تابقول شوهرت بچه نباشید وبتونید والدین خوبی باشید.

حدس میزنم حرف نگفته داره.

جنبه مالی قضیه یه حرفه واینکه هردو شما این قدر پخته وساخته باشین که بتونید از پس مواجهه با موارد غیر ...

میگه بچه دست و پا گیره

از خیلی از خوشی هامون باید بخاطر بچه بزنیم

میگه بچه که بیاد تو دیگه مثله الان به من توجه نمیکنی

جنبه مالی قضیه یه حرفه واینکه هردو شما این قدر پخته وساخته باشین که بتونید از پس مواجهه با موارد غیر ...

من الان چون بچه ندارم تموم زندگیم شوهرمه

جوری که حتی یک شب ازش جدا نخوابیدم 

از همه نظر باهاش کنار میام

حتی میوه ای رو هم که میخواد بخوره کوچیک کوچیک میکنم میذارم دهنش 

اصلا زن پرتوقعی نیستم

با اینکه میدونم شوهرم داره ولی هیچ وقت ولخرجی یا ریخت و پاش نمیکنم 

نمیدونم والا چه فکری تو سرشه

راستش شوهره من خیلی تعصبیه  جوری که تنها هیچ جا نمیرم  با دوست نمیذاره رفت و آمد کنم به ...

گوش بحرف مرد باید  داد،شمام  داری گوش میدی، ولی تا یه حدی  ، حیفه خیاطی  بلدی ولی  نمیخاد ازش درامد داشته باشی  وقتی پول لباسی که دوختی رو میگیری  انرژی میگیری واقعا خیاطی خوبه   منم یکمی بلدم

من میخاستم راننده بشم  شوهرم  میگفت نه  ماشین بهت نمیدم  دلم میخاست گوش بحرفش بدم  ولی  دیدم راننده نمیشم اینجوری     انقد ماشین بی اجازه برداشتم الان دیگه دوساله راحت میرم خونه مامانم میام    

کاری  که واقعا ببینن از ته دل  دلت میخاد  بکنی رو   کم کم اجازه میدن

راستش شوهره من خیلی تعصبیه  جوری که تنها هیچ جا نمیرم  با دوست نمیذاره رفت و آمد کنم به ...

برنامه ای ردیف کنه که از این روتین خسته کننده،خارج بشی،اعتمادشو جلب کن .بهش بگو که صرف خیاطی کردن برای درآمدش نیست (اگرچه برای خانم اینم مهمه)دلیلش اینه که بتونم تو اجتماع ومیون مردم باشم.خیاطی هم که فقط با خانما در ارتباطی.

بقیه شاخه های هنری رو هم تجربه کن.

فقط  من خودم ازبرخورد آقایون فهمیدم که نمیخان زنشون خیلی تو شلوغی باشه وعلی الخصوص تو جمعایی که مردهست محیطشم خیلی براشون فرق نمی کنه فکرکنم هم جنساشونو خوب می شناسن😜

ممکنه اشتباه کنم...

من الان چون بچه ندارم تموم زندگیم شوهرمه جوری که حتی یک شب ازش جدا نخوابیدم  از همه نظر باهاش ...

البته که خیلی باهوشه،میگه این الان این قدر بهم میرسه وخدمات میده،بچه داربشه دیگه تعطیل ومیشم درجه 2.

قانعش کن تا به تصمیم واحساس تو احترام بزاره؛قبلشم یکم بزار خودش کارای شخصیشو انجام بده تا بدونه وظیفه نیست.

نه تیکر بارداریم نیست تیکر تولد یک سالگی دخترمه

آخی ایشالله صدوبیست سالگیش..

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..