2777
2789

شوهر منم اصلا ذوق بچه نداشت 

تو برو کارای پزشکیتو انجام بده یکی دوبارم ببرش با خودت 

هی هر جا میری بچه میبینی مخصوصا دختر که شیرینتره 

هی نشونش بده بگو وااای ببین چقدر نازه 

فکرشو کن الان ی همچین دختری داشتیم هی بهت میگفت بابا 

یا بشین با حرفات ببرش توی فکر و خیال بابا شدن و بچه داشتن بزار تصورش کنه

کم کم میاد تو راه خودش😄

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیخوام به روش بیارم که سنش از من خیلی بالاتره اما هر چی میگم هر کار میکنم فایده نداره

نه خب بهش بگو بچه فاصله سنیش با پدرو مادرش کمتر باشه نزدیکتر میشه بهشون پدرومادرشم بهتر میتونن درکش کنن

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
منم یک ساله ازدواج کردم شوهر از همون اول گفت تا دو سال نگذره به بچه فکرم نکن  میدونم که بعد از ...

من که تو دوران نامزدی بهم میگفت من زود بچه میخام.شیش ماه بعد عروسیمونم حامله شدم.الانم تربچه خانم ۳ماهشه کنارم خوابیده.تازه میگه دخترمون یکسالش ک شد یکی دیگه هم میخام ک من شدیدا باهاش مخالفت کردم.والله مگه چخبره

همه دارن بهش میگن تنها کسی که روش نمیشه بگه بابامه  آخه مامانم اینا هم نوه اولیشونه خیلی مشتا ...

عزیزم منم با شرایط و سن تو باردارشدم بشین با همسرت دردو دل کن ....مخ شو بزن

بگو مثلا ...دوست ندارم فاصله سنی ت با بچه م زیاد بشه یا تورو ب چشم بابابزرگ ببینه...بگو باراول نمیشه م گاهی تا سال هااا بچه ندارن...و...دوستام با بچه هاشونن و من هرروز تنهام و...

عزیژم فقط خودت با گریه و حرف میتونی راضیش کنی

کم کم راضیش کن سن خودت و شوهرت چقدره؟

عزیزم تیکر بارداریت رو اشتباه نزدی؟

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

راستش شوهره من خیلی تعصبیه 

جوری که تنها هیچ جا نمیرم 

با دوست نمیذاره رفت و آمد کنم

به زور بعد دوسال گذاشت برم کلاس خیاطی 

حالا هم که دیپلمم رو گرفتم نمیذاره برا کسی خیاطی کنم

میگه مردم میگن حتما شوهرش نمیتونه خرجشو بده خودش کار میکنه

واقعا حوصلم سر میره

کارم شده دیدن فیلمای ماهواره و بخور بخور

من که تو دوران نامزدی بهم میگفت من زود بچه میخام.شیش ماه بعد عروسیمونم حامله شدم.الانم تربچه خانم ۳م ...

این اونور بوم افتاده 

شوهر من میگه فعلا فقط عشق و حال و مسافرت. والا الان یک ماهه هر پنج روز یبار از ماموریت میاد دوباره میره 🙄  اینم عشق و حال شوهر ما 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭