2777
2789
عنوان

گلاب به روتون ولی.........🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین باباش یا شما حتما پی پی زیاد میکنین به یکیتون رفته که پی پیش گندس😐😐

ب من ک نه... من آبم بخورم گوشت میکنم!!

باباشم ک اینجوری نیس 

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
بله پسرمن الان 12سالشه اندازه سه نفر غذامیخوره ولی لاغره گلاب به روتون دیگه از دسشویی نگم که هروقت م ...

ای بابا پس دختره منم تا آخر همینه؟؟؟

نههههههههه

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
میخوای چیکار چاق شه سالم بودن مهمه عزیزم

آخه همه ک طعنه میزنن نمیرسی بهش و اینا ب کنار

همسناشو میبینم ک این نصفشونه دلم میسوزه براش

ای بابا پس دختره منم تا آخر همینه؟؟؟ نههههههههه

بعضی وقتا من فکر میکنم روده های پسرم کاملا راست هستن یعنی پیچ وخم ندارن آخه خیلی وحشتناکه پی پیش 😂😂😂😂

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
عزیزم دکتر تغذیه باید ببریش حتمن

بردشم چندین آزمایش نوشت حتی تست عرق و اینا

کلیه ها و روده وعفونت ادراری و اینا کلا سالمه

آخه همه ک طعنه میزنن نمیرسی بهش و اینا ب کنار همسناشو میبینم ک این نصفشونه دلم میسوزه براش

اره میدونم چی میگی ولی اصلا حرف مردم برات مهم نباشه والا همون بچه ها انقد مشکل دارنا هرکی میگه بگو سالم باشه چاقیش مهم نیس از چاقی هزار تا دردوبلا میادب سر ادم

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
اره میدونم چی میگی ولی اصلا حرف مردم برات مهم نباشه والا همون بچه ها انقد مشکل دارنا هرکی میگه بگو س ...

آره من خودمم از چاقی خوشم نمیاد ولی اینجوریم عین قحطی زده ها خوب نیس !!راحت میشه دنده هاشو بشمری

آره من خودمم از چاقی خوشم نمیاد ولی اینجوریم عین قحطی زده ها خوب نیس !!راحت میشه دنده هاشو بشمری

ایی جونم 😂والا دکتر تغذیه ام ببری همونطور میمونه شاید ارثیه منم چن مورد اینطوری دیدم

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗