2777
2789
عنوان

گلاب به روتون ولی.........🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل دوست پسر منه       هر جا میریم فقط دنبال توالت میگرده

لاغره اونم؟!

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

بله پسرمن الان 12سالشه اندازه سه نفر غذامیخوره ولی لاغره گلاب به روتون دیگه از دسشویی نگم که هروقت میره لوله چاه بسته میشه😂😂😂باید یک بشکه آب بریزیم تا رد بشه😂😂😂

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
یه پزشک خانواده ببرش شکمش زیادی کار میکنه ممکنه اسهال داشته باشه

ن بابا ازاول همینطوری بود..پی پیشم سفته.ن ک یبوست باشه منظورم اینه اسهال نیست

ببخشیداااا

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
بله پسرمن الان 12سالشه اندازه سه نفر غذامیخوره ولی لاغره گلاب به روتون دیگه از دسشویی نگم که هروقت م ...

جزییات نگو دیگه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ن بابا ازاول همینطوری بود..پی پیشم سفته.ن ک یبوست باشه منظورم اینه اسهال نیست ببخشیداااا

عزیزم دکتر تغذیه باید ببریش حتمن

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
ماشالله خوب لاغریش یه دلیل بیشتر نداره عزیزم چون هر‌چی‌میخوره پس میده عزیززززم شبیه اردکه منم بچه ب ...

الاناوضاع قد و وزنت چجوریاس؟؟

من همش میگم یعنی خدایا این بزرگ میشه؟

نصف عمرمو تو دسشویی میگذرونم‌