2821
2789
خوب نشون بده برات مهم نیست تا دست از این کار برداره  خیلی باید روی خودت کار کنی . من سروکار دا ...

بدیش به اینه که اون خیلی زبون باز و ظاهرنماس و اصلا از من قبول نمیکنن بدرفتاریاش رو میگن منظور نداشت یا هزارتا توجیه دیگه

کلا خانوادگی فتنه و آشوب هستن.مادرش انقدر تو زندگی بچه هاش دخالت میکنه که حد نداره، یه برادرش که کلا ...

وای ازین ادما.ولی قبول داری خیلی جاهای زندگی به کامشونه و برعکس وضع کسایکه به اونا بد میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای ازین ادما.ولی قبول داری خیلی جاهای زندگی به کامشونه و برعکس وضع کسایکه به اونایکه بدی میکنه

آره.میدونی چرا؟ چون خدا اینا رو به حال خودشون رها کرده تا جاییکه میتونن گناه کنن.ما اگه خطایی بکنیم خدا ما رو دچار یه سختی و بلا میکنه تا بفهمیم که یه جای کارمون عیب داره.ولی اینا نه.انقدر گناه میکنن تا اون دنیا عذاب بیشتری ببینن.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
اوه پس دقیقا موردی هست که من مواجه بودم اما در هر صورت ابروش رو بردم خیلی هم حرصش گرفته بود از کار م ...

فکر نکنم چون اون اینکارو کرده و ازم قبول نمیکنن.چون منم مجبور شده بودم در برابر بدکردناشون یه جاهایی هکس العمل نشون بدم و اونم اومده همونا رو کرده تو چشمشون و ظاهری نشون میدا  که خودش منو دوس داره و همش بهم خوبی میکنه

آره.میدونی چرا؟ چون خدا اینا رو به حال خودشون رها کرده تا جاییکه میتونن گناه کنن.ما اگه خطایی بکنیم ...

آره قبول دارم و میدونم ولی خب باید یجور رسوا بشن که نظر بقیه از گنهکار بودن ما برداشته بشه.وقتی برا اونا هرروز خوشی و بدبختی برای ما باشه بقیه میگن این بد بوده خدا هم داره جواب بدیاش رو میده

آره قبول دارم و میدونم ولی خب باید یجور رسوا بشن که نظر بقیه از گنهکار بودن ما برداشته بشه.وقتی برا ...

اینجور هم نیست.خلاصه یه روز خدا از یه طریقی که خودش فکرشو هم نمیکنه رسواش میکنه.الان چون بدیش به دور و بریات نرسیده و از طرفی خیلی حقه باز و ریاکاره مردم فکر میکنن شما تقصیر داری.واگذارش کن به خدا.خدا خودش میدونه چه جوری رسواش کنه.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما