بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ازین ادما.ولی قبول داری خیلی جاهای زندگی به کامشونه و برعکس وضع کسایکه به اونایکه بدی میکنه
آره.میدونی چرا؟ چون خدا اینا رو به حال خودشون رها کرده تا جاییکه میتونن گناه کنن.ما اگه خطایی بکنیم خدا ما رو دچار یه سختی و بلا میکنه تا بفهمیم که یه جای کارمون عیب داره.ولی اینا نه.انقدر گناه میکنن تا اون دنیا عذاب بیشتری ببینن.
اوه پس دقیقا موردی هست که من مواجه بودم اما در هر صورت ابروش رو بردم خیلی هم حرصش گرفته بود از کار م ...
فکر نکنم چون اون اینکارو کرده و ازم قبول نمیکنن.چون منم مجبور شده بودم در برابر بدکردناشون یه جاهایی هکس العمل نشون بدم و اونم اومده همونا رو کرده تو چشمشون و ظاهری نشون میدا که خودش منو دوس داره و همش بهم خوبی میکنه
آره.میدونی چرا؟ چون خدا اینا رو به حال خودشون رها کرده تا جاییکه میتونن گناه کنن.ما اگه خطایی بکنیم ...
آره قبول دارم و میدونم ولی خب باید یجور رسوا بشن که نظر بقیه از گنهکار بودن ما برداشته بشه.وقتی برا اونا هرروز خوشی و بدبختی برای ما باشه بقیه میگن این بد بوده خدا هم داره جواب بدیاش رو میده
آره قبول دارم و میدونم ولی خب باید یجور رسوا بشن که نظر بقیه از گنهکار بودن ما برداشته بشه.وقتی برا ...
اینجور هم نیست.خلاصه یه روز خدا از یه طریقی که خودش فکرشو هم نمیکنه رسواش میکنه.الان چون بدیش به دور و بریات نرسیده و از طرفی خیلی حقه باز و ریاکاره مردم فکر میکنن شما تقصیر داری.واگذارش کن به خدا.خدا خودش میدونه چه جوری رسواش کنه.