2777
2789
عنوان

عکس خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آشپزخونه ی من اتاقی هست بزرگ ...

اپن ندارم 

خیلی راحت درو میبندم کارامو میکنم ..

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خیلی خوشکله من میخام این مدلی درست کنم

تختها رو پیچ شمرون داره

حدود پونصده

تشکشو خیلی گرون میدن پارچه بگیر بده مبل دوزی با دویست تومن

کوسنها رو من از اینستا خریدم یه دختره خیلیییییی خانم و با سلیقه الان مغازه هم زده مطمینه خواستی پیجشو بدم بهت

عکسشوبذار

اوووف الان حال ندارم از این پهلو به اون پهلو بشم 😂

باور کن الان ظرفا نشسته کثیییفه بعدا میزارم تگت میکنم ببین 😆😅

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...