2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

1437 بازدید | 51 پست

سلام دوستان.من چند سال پیش با یه پسری دوست شدم که پزشک بود.یه مدت با هم حرف زدیم و فهمیدم که خیلی رو اعصابمه.تا یه روز خوشحال بودیم ده روز ناراحت بودم.بعد یه مدت خواستم امتحانش کنم.بهش گفتم بیا خواستگاری.گفت شرایط ندارم.منم تموم کردم باهاش.

بعداز یه سال و نیم این در و اون در زد تا پیدام کرد.گفت میخواد بیاد خواستگاری.گفتم تو که شرایط نداشتی و الانم دانشجویی صاحب پول نشدی چی عوض شده.گفت دلم تنگ شده و اینا.من چون کلا دوسش نداشتمو از قیافش خوشم‌ نمیومد رغبتی نشون ندادم.گفتم نه.ولی سریع خونوادشو فرستاد خواستگاری.بعدش کاشف به عمل اومد عقدنامه میخواست که نره سربازی و تخصص بخونه.خلاصه بازم به هم خورد.ولی این وسط مامانم خیلی خیلی اصرار داشت که قبول کنم.منم چندین بار بخاطر دل مادرم و چون تحت فشار بودم بر خلاف میل قلبیم بهش زنگ زدم گفتم بیا ازدواج کنیم.ولی گفت نه.چندین بار تحقیرم کرد.منم هر بار بیشتر ازش متنفر میشدم.ولی بخاطر دل مادرم بازم جلو میرفتم در حالی که داشتم عذاب میکشیدم.الان بعد یه سال بازم برگشته میگه بیا ازدواج کنیم.ولی من تحت هیچ شرایطی نمیخوامش.ولی مامانم مدام بازم داره اصرار میکنه و تهدید و گریه و دعوا.چیکار کنم که اوضاع درست بشه؟😔

من یکی بخاطر دل هیشکی غرورمو نمیشکونم

چه اشتباهی کردی !! 

تعجب میکنم الان دودلی!

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان یه دانشجو پزشکی نصیحت میکنم که اگه شغلتون به مشاغل پزشکی ربطی نداره با یه پطشک ازدواج نکنید‌

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

بی خیالش شو چون تو باید باهاش زندگی کنی نه مامانت!

در برابر گریه ها و التماس های مامانت هم بی تفاوت باش

یه مدت که بی تفاوت باشی خودش کوتاه میاد و دست از رفتارای غلطش برمیداره

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...

هیچوقت هیچوقت اینکارو نکن مادرت متوجه نیس اون چ آدم فرصت طلب و عوضیه جدای اینکه تو نمیخایش...بازم میگم هیچوقت هیچوقت اینکارو نکن سره حرفت بمون و بگو ن ی مدت گیرمیدن بت و بعد تموم...

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اشتباه نکن به هیچ عنوان قبول نکن 

ازدواج که با عشق شروع میشه اخرش همش دعواس چه برسه ازدواج زوری 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹