2821
2789

ندیدم ک 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ندیدم ک 

همون بهتر ندیدی....

من خیلی وقت پیش رفتم سینما دیدم تا دوهفته حرص میخوردم تازه فراموش کرده بودمااا دیروز تبلیغشو دم مغازه ها دیدم دوباره اعصابم خورد شد اصن 😑😑

همون بهتر ندیدی....  من خیلی وقت پیش رفتم سینما دیدم تا دوهفته حرص میخوردم تازه فراموش کرده ...

موضوعش چیه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
موضوعش چیه 

دوتا باجناق اسکل‌ واسه یه کاری میرن پاتایا اونجا همش توهم یه دختررو میزنن هی دختره میاد اغفالشون کنه بعد  آخر سر میفهمی اصن این اتفاقات نیفتاده همش توهم بوده 

ینی انقد بیخوده دیگه از بازیگراش متنفر میشی

دوتا باجناق اسکل‌ واسه یه کاری میرن پاتایا اونجا همش توهم یه دختررو میزنن هی دختره میاد اغفالشون کنه ...

اها 😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز